Szavazás

Twitter

Facebook Like

Partnerek

Top 5 draft prospect: futók

2014.04.16. 11:13 :: Asbee

Az irányítók után jön az egyre inkább elértéktelenedő running back poszt.

Szólj hozzá!

10 indok, amiért ismét jó lesz Eli

2014.04.15. 13:21 :: Asbee

Sokan szeretnék látni csapatunk irányítójának, Eli Manningnek a bukását és a két Super Bowl győzelme ellenére is számos szurkoló más irányítót szeretne. Most jöjjenek azok a tényezők, amelyek Eli mellett szólnak.

1 komment

Top 5 draft prospect: irányítók

2014.04.14. 18:46 :: Asbee

Egyre közeledik a draft, így itt az idő a legjobb játékosok bemutatására. Sorrendben haladva elsőként az irányítók következnek.

Szólj hozzá!

Draft prospectek: Allen Robinson, WR

2014.04.14. 15:19 :: Asbee

Több nagy reménységű elkapót is találunk az idei class-ból, az egyik ilyen Allen Robinson, aki többek szerint is illene csapatunk rendszerébe. Hogy ez így van-e, az most kiderül.

Szólj hozzá!

Flynn és Freeman iránt érdeklődünk

2014.04.12. 15:09 :: Asbee

Csapatunk továbbra is keresi Eli Manning cseréjét, irányítónk bokáját pedig műtötték a héten, így kézenfekvő lehet egy újabb QB megszerzése. Először Josh Freeman nevét dobták be, aki valószínűleg kedden érkezik próbajátékra, majd Matt Flynnt is megemlítették. Utóbbi Green Bay-ben már dolgozott új offensive coordinatorunk, Ben McAdoo keze alatt, aki az irányítók edzője volt.

Vajon tényleg szükség van egy újabb quarterbackre? Az edzőtáborra négy irányítóval érdemes nekimenni, Manning mostani műtéte után pedig ez fokozottan igaz. Ugyan kétszeres Super Bowl MVP játékosunk valószínűleg felépül a gyakorlások kezdetére, de egy B tervre mindig szükség van. Abból pedig egyelőre hiányt szenvedünk. Curtis Painter katasztrofálisan szerepelt mikor lehetőséget kapott, Ryan Nassibben pedig lehet még mindig nem bíznak. Mind Flynn mind Freeman jobb alternatívának tűnik náluk.

Egy újabb vad agymenés is lehet a háttérben, mégpedig Nassib elcserélése. Draftolásakor ez volt az egyik cél, hogy a jövőben egy értékesebb draft cetliért sikerüljön elcserélni, de egyelőre nem láthattuk őt a pályán. A gyengélkedő támadófal mögé nem is lett volna értelme betenni a fiatal irányítót, semmi jó nem sült volna ki belőle. Ebben a lehetőségben tehát ne bízzunk, bár némely GM néhányszor már bebizonyította, hogy újra és újra képesek alulmúlni magukat.

7 komment

Eli-t megműtötték + feltrade

2014.04.11. 14:00 :: Asbee

Csapatunk irányítója, Eli Manning a szezonzáró Washington elleni mérkőzésen szenvedett bokasérülést, aminek következtében le kellett cserélni. A rehabilitáció után továbbra sem érezte magabiztosnak testrészét a QB, így most a műtét mellett döntött. 6-8 hét múlva végezhet teljes értékű munkát, így a felkészülésbe is be tud kapcsolódni, a sérülés nem fogja hátráltatni offseason programját.

Kevesebb mint 1 hónap van a draftig, így újabb és újabb ötletekkel állnak elő a szurkolók és a szakértők is. Ezúttal az NFL Networknél Daniel Jeremiah múlta alul önmagát, aki a top 10-be trade-elne Taylor Lewanért. Egyrészt nincs feltétlen szükségünk egy top offensive tackle-re, másrészt Lewan elérhető lehet a 12-dik választásnál is. Az elmúlt időszak legrosszabb draft manővere lenne csapatunk részéről egy ilyen csere.

Szólj hozzá!

Készen van a támadófal?

2014.04.09. 14:57 :: Asbee

Az idei offseasonban többek között csapatunk támadófala is több új játékost kapott, így az is elképzelhető, hogy a drafton a vártnál kisebb érdeklődést mutatnak Reese-ék az OL emberek iránt. Most közelebbről megvizsgálom a csapatrészt és azt, hogy eddig mennyire sikerült betömni a lyukakat.

Szólj hozzá!

Draft prospectek: Cyrus Kouandjio, OT

2014.04.07. 16:03 :: Asbee

Ismét visszatérünk a támadófalba, ezúttal a véleményeket alaposan megosztó Cyrus Kouandjio a soros.

1 komment

Bowl.hu draft game

2014.04.06. 10:40 :: Asbee

Idén is megrendezésre került a Bowl.hu fórumán a szokásos draft játék, ahol a csapatunkat ismét én vittem. Sokkal jobban visszaadja a valóságot a különböző szimulációs programokhoz képest, hiszen itt minden csapatot egy-egy ember visz, akik sokkal jobban ismerik az adott alakulat szükségleteit, mint a gép, de ugyanúgy okozhatnak egy-egy meglepő döntést is (ami szintén előfordul igazából is). Jöjjenek hát a választásaim.

Szólj hozzá!

Draft prospectek: Kelvin Benjamin, WR

2014.04.05. 14:03 :: Asbee

A draft első két napján csapatunk által könnyen kiválasztásra kerülhet egy elkapó, az egyetemi bajnokságot a Florida State-tel megnyerő Kelvin Benjamin pedig vonzó célpont lehet, így most az ő bemutatása következik.

Szólj hozzá!

Meszámok

2014.04.04. 17:13 :: Asbee

Megvannak az újonnan érkezők mezszámai:

OT Charles Brown – #71
DB Zack Bowman – #31
OL John Jerry – #77
KR Trindon Holliday – #15
CB Dominique Rodgers-Cromartie – #21
CB Walter Thurmond – #24
S Quentin Demps – #35
LB Jameel McClain – #53
C JD Walton – #55
RB Rashad Jennings – #23
OL Geoff Schwartz – #74
WR Mario Manningham - #86
DE Robert Ayers - #91

2 komment

Tényleg olyan gyenge a védőfal?

2014.04.03. 16:53 :: Asbee

Csapatunk struktúrája alaposan megváltozott, hiszen a korábbi években a klasszis defensive tackle-k mellett 3-4 kiváló defensive endet is sikerült felmutatni. Osi Umenyiora és Chris Canty tavalyi, Justin Tuck és Linval Joseph idei távozásával gyakorlatilag egy kezdő sort vesztettünk el, amelyet eddig csak részben sikerült pótolni. Valóban ennyire meggyengült ez a csapatrész, vagy ennek ellenére sikerül egy jó védelmet összerakni 2014-re?

4 komment

Szavazás: hova húzzunk a draft első körében?

2014.04.01. 22:48 :: Asbee

Az elmúlt hetekben arra tippelhettetek, hogy vajon hova húzunk a május eleji draft első körében, most pedig ennek jöjjön a végeredménye.

2 komment

2010-es draft értékelő

2014.03.31. 18:25 :: Asbee

Négy szezon telt el a 2010-es játékosbörze óta, így itt az ideje, hogy kimondjam a végső véleményt az akkori draftunkról.

Szólj hozzá!

Snee irányába él a bizalom

2014.03.29. 17:06 :: Asbee

Valószínűleg profi pályafutása utolsó szezonjára készül Chris Snee, feltéve ha pályára tud lépni. Elmúlt éve a sérülésekről szólt, azonban úgy gondolja még mindig helye van az NFL-ben.

"Úgy érzem még mindig magas színvonalon tudok teljesíteni. Ez ügyben volt már több megbeszélésem olyanokkal, akiket nagyon tisztelek és mindenki azt szerette volna ha visszatérjek. Így újra itt vagyok."

Csapatunk vezetőedzőjével, Tom Coughlinnal rokoni kapcsolatban áll játékosunk, így természetesen az ő véleményét is kikérte.

"Vele is volt egy találkozóm. Próbálom őt és Jerry-t (Reese-t) is folyamatosan informálni, hogy elmondjam az érzéseimet és meghallgassam őket. Mindketten nagyon értenek a focihoz és jól nevelik ki a tehetségeket. Megkérdeztem tőlük számítanak-e rám, ők pedig egyértelmű igennel válaszoltak."

Snee szavai tehát megerősítették azt, amit eddig is sejthettünk, mégpedig hogy ő lesz az első számú opciónk a jobb odali guard pozícióban. Ez sokaknak nem tetszik, de el kell fogadni a helyzetet. Ha kidőlne, akkor az újonnan érkezett John Jerry helyettesítheti. Csereként beugorhat James Brewer, Brandon Mosley és Eric Herman is, persze kérdés hányan maradnak a csapatnál. Schwartz és Jerry érkezése miatt még az is elképzelhető, hogy nem érkezik guard a draftról, így ne lepődjünk meg abban az esetben ha ez így lesz.

Szólj hozzá!