A JPP trade értéke

2018. március 22. - Asbee

Alec Ogletree megszerzése után egy újabb nagy trade-et ütöttünk nyélbe, elcseréltük Jason Pierre-Pault Floridába. Lássuk a részleteket.

Tovább

Közös Draftnézés?!

Az elmúlt években többször is szerveztünk közös meccsnézést. Sajnos a legtöbb esetben a kezdeti lelkesedés nagyobb volt a részvételi számnál, így idén ősszel megpróbálunk ezen változtatni. Ennek lehetne egy remek "bevezetése" az idei draft, amelynek nagyobb jelentősége van mint az elmúlt évek játékosbörzéinek.

A Bowl.hu által rendre szokott szerveződni draftnézés és a Sport TV is közvetíteni szokta az 1. nap eseményeit, szóval ez sem lehet kifogás. Igény esetén megoldható, hogy másnap neten kövessük a 2-3. kört. A május. 1. előtti hétvégéről beszélünk, így itt a lehetőség péntekre kivenni egy nap szabadságot! Pont emiatt merült fel bennem opcióként az is, hogy vasárnap lehetőség lenne egy draftos "afterparty"-ra. Az opciók tehát korlátlanok :)

Készítettem is egy szavazást, amelyben dönthettek, hogy vevőek vagytok-e egy ilyen kezdeményezésre, és ha igen akkor milyen formában vesztek részt rajta.

 

Draft prospectek: Connor Williams, OT (Texas)

Az új igazolások mellett a draftra is további figyelmet kell fordítanunk, így most egy olyan játékos következik, aki a 2. körben kelhet gazdára. Ugyan érkezett Nate Solder, de így is szükség van egy újabb offensive tackle-re, hiszen Ereck Flowers a fal jobb oldalán is csak részmegoldás lesz. Érdekes név lehet tehát Connor Williams.

Tovább

Free agent tracker 2018

Érkezők

Jonathan Stewart RB (Panthers): 2 év, 6,9M, 2,9M garantált
Kareem Martin DE (Cardinals): 3 év, 15M, 7,25M garantált
Nate Solder LT (Patriots): 4 év, 62M, 34,8M garantált
Teddy Williams CB (Panthers): 1 év, 720k
Patrick Omameh G (Jaguars): 3 év, 15M, 10M garantált
Curtis Riley CB (Titans): 2 év, 990k
BW Webb CB (Browns)
Cody Latimer WR (Broncos)
Josh Mauro DE (Cardinals)

Távozók

Weston Richburg C (49ers): 5 év, 47,5M, 28,5M garantált
Devon Kennard LB (Lions): 3 év, 17,25M, 8,5M garangált
Justin Pugh (Cardinals): 5 év, 45M
D.J. Fluker (Seahawks)

Lejáró szerződésűek/kirakottak

Dominique Rodgers-Cromartie
Shane Vereen
Keenan Robinson
Jonathan Casillas
Brad Wing
Geno Smith
Ross Cockrell
Kerry Wynn - marad nálunk
Orleans Darkwa
Kelvin Sheppard
Akeem Ayers
Darryl Morris
Jay Bromley
Tavarres King
Deontae Skinner
Nat Berhe

Üdvözlet New Yorkban - Alec Ogletree

Dave Gettleman azt mondta a bemutatkozásakor, hogy gyorsan dönt, kombinál és üzletel, amikor kell. Most bizonyította ezt, megszerezte a linebacker Alec Ogletree-t és egy 2019-es draft picket a Los Angeles Rams-től két 2018-as draft pickért.

Ez a két 2018-as draft pick a negyedik és hatodik fordulós, a cserébe kapott pick pedig a Rams 2019 hetedik fordulós pickje.

Oggletree a Rams első fordulós pickje volt 2013-ban, egy négy éves, 42,75 millió dolláros szerződés hosszabbítást írt alá a Rams-el októberben.

James Bettcher védő koordinátor alatt várhatóan 3-4 védelmet játszik a csapat, ehhez Ogletree  egy azonnali fejlesztés, megoldás a védelem számára.

ogletree.jpg

Draft prospectek: Josh Rosen, QB (UCLA)

Egy ismertetőt már olvashattatok, ahol Saquon Barkley került szóba, aki az egyik fő esélyes az 1/2-es pickre. Az irányítókat sem szabad mellőzni, hiszen komoly esély van egy QB kiválasztására is. Közülük Josh Rosennek lehet az egyik legszebb jövője, aki a nyugati partról érkezhet a keleti partra.

Tovább

Quenton Nelson az 1/2-ért? Not so fast!

Alaposan felpörögtek az események a Scouting Combine alatt, hiszen számos teljesítmény láttán eldobta az ember az agyát és ahogy minden évben, úgy idén is komoly befolyással lesz ez a néhány nap a draftra. Ennek köszönhetően kezdték el Saquon Barkley-t összeboronálni a Browns-szal, velünk kapcsolatban pedig a Notre Dame guardját, Quenton Nelsont említették meg. Vajon mennyi realitása van a dolognak?

Tovább

Elkerülni az "irányító-kényszert"

A 2018-as draft közeledtével mindenkit az érdekel a legjobban a Giantsel kapcsolatban, hogy most akkor New York kékebbik felén irányítót húznak-e vagy sem? Ki lesz Eli Manning utódja? Ha nem QB-t választanak, akkor ugyan kit fognak? Vagy egy valag pickért cserébe túladnak a 2. számú választás jogán? A franchisehoz közelálló, és azt irányító emberek nyilatkoztak ez ügyben.

Tovább

Szükségünk van új elkapókra?

Úgy mentünk neki a 2017-es szezonnak, hogy a liga egyik legjobb elkapóállományával rendelkeztünk. A tündérmeséből azonban hamar rémálom lett, hiszen Odell Beckham Jr. már az előszezonban megsérült, majd hamar véget ért neki a szezon, Brandon Marshallt pedig nem sikerült bevonni a játékba és ő is kidőlt. Ehhez hozzájött Sterling Shepard balszerencséje is, aki szintén fontos összecsapásokat hagyott ki és ne feledjük, hogy Dwayne Harris-t is elveszítettük, így a cserék cseréinek kellett bizonyítania. Igen ám, de mi lesz a helyzet idén?

Tovább

Hogyan oldjuk meg a running back posztot?

Idén is számos alkalommal borzasztó futójátékkal rukkoltunk elő, de volt olyan mérkőzés, ahol kifejezetten élvezet volt nézni a "földi támadásainkat". Komoly segítséget jelentett D.J. Fluker jelenléte, aki egy szörnyeteggé válik ha a futásblokkolásról van szó és Orleans Darkwa is megmutatta mire képes. A támadófal játékosairól már esett szó, de Darkwa szerződése is a végéhez ért. Vajon eleget nyújtott ahhoz, hogy megtartsuk?

Tovább