Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Draft top játékosok: safety-k

2024. április 19. - Asbee

Xavier McKinney távozott, de vajon találunk olyan játékost, akivel pótolni tudjuk őt?

Az első pick dilemmája: QB vagy WR

2 hete írtam egy hosszabb bejegyzést arról, hogy az addigi ismereteim alapján mit várok a draft első néhány húzásától, így itt az ideje annak, hogy ismét "hangosan gondolkodjak". Ahogy a cím is mutatja az irányítókra és az elkapókra fogok fókuszálni, hiszen ez a két pozíció határozhatja meg az első napunkat.

Tovább

Daniel Jeremiah top 50-es listája

Kijött Daniel Jeremiah top 50-es listája, amelyről érdemes beszélni kicsit. Személy szerint jobban adok azon szakemberek véleményére, akik nem a mainstream média tagjai, de azért érdemes odafigyelni DJ gondolataira is, hiszen nem ma kezdte, ráadásul az insider infói különösen sokat érhetnek a draft környékén. Lássuk.

Tovább

1 hónap van a draftig - Mik a kilátásaink?

Alaposan ránk rúgta az ajtót a szabadügynökpiac, a nagy igazolások pedig 1-2 héttel ezelőtt lezajlottak. Most már mindenki a draftra koncentrál, hiszen az előttünk álló játékosbörze jó eséllyel meghatározhatja a csapatunk következő 4-5 évét. Sok gondolat kavarog bennem, amelyeket most megosztok veletek.

Tovább

Draft prospectek: J. J. McCarthy, QB (Michigan)

Minden évben van néhány játékos, akiknek az egyetemi szezon befejezése után nagyot változik a megítélése. Idén J.J. McCarthy az egyik ilyen, hiszen egy 2. körös játékosból kezd szépen lassan potenciális top 5 választott lenni. Szinte biztosan az ő nevével fogunk a leggyakrabban találkozni a draftig, így itt az idő az ismertetésére.

Tovább
süti beállítások módosítása