Magyar New York Giants Szurkolói Blog

1 hét...

2012. január 29. - Asbee

1 hét és Super Bowl. Négy év után ismét a földkerekség (egyik) legrangosabb trófeájáért küzdhet szeretett csapatunk. Titkon minden NFL rajongó minden szezon kezdetekor abban reménykedik, hogy most jön el az ő idejük. Van amelyik franchise-nak ez gyakrabban sikerült, van akinek kevésbé gyakran és van akinek még nem sikerült a csúcsra érniük.

1 hetet kell már csak várnunk a New York-Boston rivalizálás következő fejezetére. Egy olyan szezon végén, amelynek voltak pillanatai mikor már temettük a csapatot. Mikor a játékosok és az edzők is csak tanácstalanul álltak, mi szurkolók pedig vérmérsékletünktől függően a teljes edzői stáb fejét követeltük...vagy egy újabb csodában bíztunk. Egy csodában ami végül be is következett.

A Jets elleni mérkőzés előtt hangzott el a kulcsmondat: "We're all in!" Nyernünk kellett. És nyertünk. Visszajött az esély a rájátszásra. Az eséllyel pedig éltünk. Két év után ismét playoff. 9-7-es mérleggel. Miben bízhattunk? Talán egy győzelemben? Vagy tovább is haladhatunk, egészen Indianapolis-ig? Az első akadályt legyűrtük. A védelmünk brillírozott. A fagyos Green Bay-ben is sokkoltuk a tavalyi bajnokot. Végül pedig Lawrence Tynes ismét a Super Bowlba lőtt minket.

Ezek olyan pillanatok, amelyeket élvezni kell, minden egyes mozzanatát meg kell becsülni. Valakinek ez lesz az első Super Bowlja Giants fanként. Sokunk már 4 éve is a képernyők előtt izgult Strahanéknek. Sőt valakinek már 1990-ben is biztosan kék vér folyt az ereiben még kis hazánkban is. Ez a csapat olyan élményekkel ajándékozott meg minket szurkolóknak, melyekről számos amerikai futball szurkoló csak álmodik. A csúcs azonban még csak most jön.

1 hét múlva. Amire minden Giants és Patriots szurkoló vár. Ahol mindent megnyersz vagy mindent elbuksz. Azonban a kulcsmondat: "We're all in!". Mindenki elemezget. Vajon mi várható? Mindenki számolja vissza a napokat. Reggel felébredsz első gondolatod rögtön vasárnapra terelődik. Aztán ránézel a naptárra. Még 1 hét. Vagy már csak 1 hét? Szabadidődben csak a csapatodra tudsz gondolni. Kékben látod a világot. Elalvás előtt is csak egy dolog jár a fejedben. Még akár álmodban is. A remek passzjáték, a kiváló védelem, a rengeteg sack és végül a Lombardi trophy. Amiért mindenki hajt. 1 hét múlva minden eldől...

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr883971624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása