Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Gronkowski egyedül dönt

2012. február 02. - Asbee

Rob Gronkowski, a Patritos TE játékosa nyilatkozatában elmondta, hogy az ő döntése lesz, hogy pályára lép-e vasárnap, vagy nem. Magára bízza a döntést, nem az edzőkre. A következőképp nyilatkozott:

"Nem, ez az én döntésem. Én tudom eldönteni mennyire viselem el a fájdalmat. Meghallgattam a stáb tanácsát, de így érzek. Egyelőre csak egészségesebb próbálok lenni. Az orvosok pedig ezért mindent meg is tesznek. Jelenleg napról-napra tudunk jelentést adni az állapotomról. A meccs idejére azonban minden teljesen megváltozik majd. Ez a Super Bowl. Az adrenalin az egekbe szökik. Kiváló hangulat lesz és nem tudhatod mit fogsz érezni azon a napon."

Csak a szokásos...Gronkowski játszani fog. Most fájhat akármennyire is a bokája, de arra a 4 órára az összes fájdalom "elmúlik." Az már más kérdés mennyire fog hasznossá válni a játékban, de nagy valószínűséggel idei formáját hozni tudja vasárnap is.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr744054766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása