Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Menetrend a draftig + FA játékosok

2012. február 08. - Asbee

Ugyan még mindenki a Super Bowl lázában ég és valószínűleg néhány hétig még továbbra is a nagydöntő hatása alatt leszünk, azonban közeleg a free agent piac megnyitása és a draft is.

Íme az időpontok

02.22 - 03.05 - Franchise Tag kiosztási időszak.
03.12 - A korlátozott jogú szabadügynökök tenderezési határideje
03.13 - A piac megnyitása
04.26 - 04.28 Draft

Free agent játékosaink pedig a következőek

Teljes jogú szabadügynök (21)


QB David Carr, WR Michael Clayton, WR Domenik Hixon, WR Mario Manningham, WR Devin Thomas, OT Stacy Andrews, OT Kareem McKenzie, OT Tony Ugoh, DE Dave Tollefson, DT Rocky Bernard, DT Jimmy Kennedy, LB Chase Blackburn, LB Jonathan Goff, CB Will Blackmon, CB Michael Coe, CB Aaron Ross, CB Terrell Thomas, CB Justin Tryon, S Deon Grant, S Derrick Martin, P Steve Weatherford

Korlátozott jogú szabadügynök (1)

CB Bruce Johnson

Exkluzív jogú szabadügynök (2)


TE Jake Ballard, TE Bear Pascoe

Vastaggal jelöltem meg a fontosnak tűnő játékosokat. Komolyabban egyelőre nem mennék bele a találgatásokba, azonban néhány szót érdemes ejteni a leendő szabadügynökökről. Hixon újabb sérülése után nem biztos, hogy számíthat újabb szerződésre, Manningham megtartása ellenben az offseason egyik fontos feladata lesz. McKenzie az életkora miatt távozhat, persze egy alacsonyabb összegű ajánlatot biztos kap majd a vezetőségtől. Bernard pedig Marvin Austin felépülése miatt távozhat. A LB sorban nagy csata lesz a rosterre kerülésért ugyanúgy, ahogy a cornerbackek között is. Ha Thomas sikeresen felépült sérüléséből, akkor az ő újraigazolása is kulcskérdés lesz. Ez esetben Ross távozhat. Deon Grant helyét pedig vélhetően Tyles Sash veszi át jövőre. Matt Dodge tavalyi játéka után Steve Weatherford felüdülés volt, személyében megtaláltuk Jeff Feagles utódját. Jake Ballard a Super Bowlon sérült meg, valószínűleg egy kisebb összeg fejében is marad New Yorkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr494079180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása