Magyar New York Giants Szurkolói Blog

ESPN: ott lesz Beckham a felkészülés elején

2018. április 08. - Asbee

A holnapi nappal megkezdődik csapatunk számára a következő szezonra való felkészülés és az egyik nagy kérdés, hogy jelen lesz-e Odell Beckham Jr. Az ESPN-es Josina Anderson szerint igen, akinek az információja szerint a mai nap során New Yorkba repül az elkapónk, ahol holnap ott lesz az edzőközpontban.

Ez mindenképp pozitív infó, hiszen elkezdheti az ismerkedést az új edzői stábbal, illetve arról is infót kaphatunk, hogy hogyan halad a felépülése. Tavaly egyénileg készült a tavasz folyamán, ami nem számít egyedinek a ligában, de mindenképp üdvözlendő az idei mentalitás, hiszen számos pletyka jelent meg vele kapcsolatban, amikre csattanós választ adhat. Arról ne is beszéljünk, hogy az újságírók a képzeletükben már számos helyre eltrade-elték, de jelen állás szerint ennek minimális az esélye.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7113819130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása