Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Draft prospectek: Braden Smith, G (Auburn)

2018. április 16. - Asbee

Ugyan érkezett Patrick Omameh és John Jerry-t is megtartjuk 2018-ra, de erősítésre szorul a fal belső része (is). Vajon Braden Smith lehet az emberünk?

Erősségek

Impresszív fizikai paraméterekkel rendelkezik, ami masszív testalkattal párosul. Nagy tömegben és a szabad területeken is kontrollált a mozgása. Rugalmas csípővel rendelkezik. Agresszíven alkalmazza a kezeit. Megbízható a futásoknál, bátran hívhatták a rövid yardos szituációkat az ő oldalára. Passzblokkolásnál kellően behajlítja a térdeit. Könnyen összekapja magát ha beszed egy ütést a védőtől. A kötelező edzéseken kívül is szívesen látogatja az edzőtermeket. Önzetlen játékos, nem a saját, hanem a csapat érdekeit tartja elsődlegesnek. A futballon kívül az iskolapadban is helytállt. 41 mérkőzést játszott, guardként és tackle-ként is van tapasztalata.

Gyengeségek

Ugyan aktívan használja a kezeit, de képes arra, hogy eltévessze velük a célpontját. Alkalmanként engedi, hogy a védő érje el őt először. Gondot okozhatnak neki az alacsonyan játszó ellenfelek. Nagyobb gyilkos ösztönnel is játszhatna. Képes ellustulni a lábmunkája, aminek köszönhetően nem mindig tudja fenntartani a blokkját.

Megjegyzések



A foci mellett atlétikában is jeleskedett középiskolában és számos nagy egyetem szerette volna megszerezni, ő pedig az Auburn mellett döntött. A második évére lett kezdő, jobb guardként szerepelt, de kapott némi lehetőséget jobb oldali tackle-ként is. Évről évre fejlődött, az edzői is folyamatosan dicsérték. 2015-ben második, majd az azt követő két szezonban első ALL-SEC csapatba választották. Meghívót kapott a Senior Bowlra is, amit azonban visszautasított.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9513835134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása