Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Supplemental Draft: megszereztük Sam Bealt

2018. július 11. - Asbee

Egy nem mindennapi manővert mutattunk be a mai napon, a Supplemental Draft keretében megszereztük a Western Michigan cornerbackjét, Sam Bealt. Az ára egy jövő évi harmadik körös pick volt.

A scoutok őt tartották az előttünk álló college szezon legígéretesebb cornerbackjének, azonban a tanulmányi eredményei miatt nem térhetett vissza az egyetemre. Egy jó méretekkel rendelkező, atletikus és remek kézügyességgel megáldott cornerbackről van szó, aki hosszútávú kezdő potenciállal rendelkezik. Persze óriási red flag, hogy nem folytathatta a tanulmányait, az elmúlt években rendre távol is tartottuk magunkat ezektől a játékosoktól.

Kell a mélység, hiszen nem tudjuk mennyire áll készen Janoris Jenkins és Eli Apple is óriási kérdőjel. Ugyanakkor nem lesz nyomás alatt Beal, akinek valószínűleg hagyunk időt a felkészülésre. A slotba William Gay a legesélyesebb, de már 33 éves, így nem ő jelenti a jövőt. Óriási mögöttük a szakadék, nem véletlenül emlegették többször is Dominique Rodgers-Cromartie visszahozatalát, amire így most csökkent az esély.

A Supplemental Drafton a csapatok a megadott játékosokra licitálhatnak és a legnagyobb értéket adó franchise-é lesz a kiválasztott. Egy 3. körös választási jogot ajánlottunk Bealért, ebben a körben pedig a 3. helyen rangsoroltak minket. Mivel ennél nem volt magasabb ajánlat, így a miénk lett a cornerback. A legutóbb 1994-ben szereztünk meg hasonló módon egy játékost, akkor Tito Wooten lett a miénk egy negyedik körért. Nála nagyobb jelentőségű volt Dave Brown 1992-ben, akiért egy 1. körös picket ajánlottunk. Remélhetőleg Beal sikeresebb lesz az NFL-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9314107575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása