Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Fact or fiction: 35 sack felett zárunk

2018. július 16. - Asbee

Komoly átalakulások előtt áll a csapatunk védelme, hiszen James Bettcher érkezésével sémaváltás is történt. A játékoskeret sem maradt a régi, elcseréltük Jason Pierre-Pault és megszereztük Alec Ogletree-t, a drafton pedig többek között érkezett Lorenzo Carter és B.J. Hill. Vajon feljavul a pass rush?

Az elmúlt években hiányt szenvedtünk egy sack specialistából, megéreztük Osi Umenyiora hiányát. Még 2016-ban sem lehettünk elégedettek a passzsiettetéssel, pedig akkor bivaly védelmünk volt, de a szezon első felében ritkán vittük a földre az ellenfél irányítóit. Olivier Vernon lehet az idei év nyertese, aki bebizonyította, hogy remek játékos, de annyi pénzt azért nem ér amennyit adtunk neki. Magasan ő a legjobb edge rusher és tudja James Bettcher hogyan használja ezeket a védőket. Rajta kívül érdekes lesz látni, hogy mire képes Lorenzo Carter, akinek véleményem szerint egy kicsit komplexebb szerepkör feküdne igazán (az egyetemen sosem jutott 5 sack felé). Egyelőre Kareem Martinnak sem volt túl produktív pályafutása, de jelen állás szerint a kezdőbe szánjuk őt. A fiatalok közül Romeo Okwara megpróbálja feledtetni az elmúlt évet, amelynek a nagy részét az oldalvonal mellett töltötte, Avery Moss pedig még nagyobb szerepre készül. A 3 emberes védőfal inkább a futások ellen jeleskedik, senkiben sem látok 2-3 sacknél többet. Nem szabad elfelejteni a blitzeket sem, Alec Ogletree-t a legjobban blitzelő középső linebackerek között tartják számon.

Fact or fiction? Fiction. Fáj leírni és nagy segítséget jelenthet Bettcher, de a szarból ő sem tud várat építeni. A 35 sack általában a liga közepét jelenti, ennél nem lehet vérmesebb reményünk. Gyengült is a defense, ráadásul előtte is hiánycikk volt egy pass rush specialista, így úgy érzem, hogy most ennyire futhatja. '17-ben és '15-ben a liga legrosszabb csapatai között voltunk ebben a tekintetben, utoljára 2014-ben villogtunk, mikor a negyedik legtöbb sacket szereztük meg. Nem mondom, hogy elérhetetlen a megadott célszám, de nagyobb esély látok arra, hogy ez nem jön össze idén.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9614115961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása