Magyar New York Giants Szurkolói Blog

53-as roster tipp

2018. augusztus 02. - Asbee

Már csak 5 hét van a szezon kezdetéig és gőzerővel folyik az edzőtábor, megkezdődtek a pozíciós harcok. Már korábban lenyilatkozta Dave Gettleman, hogy senkinek sincs biztos helye, mindenkinek meg kell küzdenie a rosterre kerülésért. Egy más perspektívából megközelítve a helyzetet viszont 90 játékos érdemelte ki azt a jogot, hogy a csapatunk tagja legyen és mindenkinek esélye van arra, hogy az ősszel is velünk tartson. Lássuk, hogy kiket tartok erre a legesélyesebbnek.

Quarterback (3): Eli Manning, Davis Webb, Kyle Lauletta

Nincs sok kérdés.

Running back (3): Saquon Barkley, Jonathan Stewart, Wayne Gallman

Paul Perkins a reserve/non-football injury listán pihenget, a többiektől pedig óriási meglepetés kellene.

Wide receiver (6): Odell Beckham Jr., Sterling Shepard, Cody Latimer, Russell Shepard, Roger Lewis, Amba Etta-Tawo

Nagy harc lehet a csere pozíciókért, hiszen többen is begyújtották a rakétákat. Az első három hely biztos, az utolsó háromra bárki odaérhet. Jó esélyt látok arra, hogy Russel Shepard a keretben marad, sokat segíthet neki a tapasztalata (és ha két Shepard van a pályán, akkor az ellenfél is összezavarodik :D). Egyelőre hátrányban van Roger Lewis, akinek viszont megvan a képessége ahhoz, hogy brillírozzon az ellenfelek második és harmadik sora ellen (ne feledjük a tavalyi szezon nagy részében ő volt az egyik kezdőnk). Amba Etta-Tawo az edzőtábor egyik meglepetése és nem lepődnék meg ha kitartana ez a lendület. Travis Rudolph lehet a nagy vesztes.

Tight end (4): Evan Engram, Rhett Ellison, Jerell Adams, Shane Smith

Szorgosan gyűjtögettük az idei offseasonban tight endeket, de én nem számítok túl nagy meglepetésre. Shane Smith azért az lehet, aki inkább fullback. Rhett Ellison is képes erre a szerepkörre, de van annyi Smith-ben, hogy kiharcolja a keretbe kerülést.

Offensive line (9): Nate Solder, Will Hernandez, Jon Halapio, Patrick Omameh, Ereck Flowers, Brett Jones, John Jerry, Chad Wheeler, John Greco

A kezdő adott, igaz annyi meglepetés van, hogy nem Brett Jones, hanem Jon Halapio a jelenlegi centerünk. John Greco-nak és John Jerry-nek is helye van guardként, míg a tackle-k között Chad Wheeler az egyetlen használható cserénk. Sokan szidják Jerry-t és jelen pillanatban a harmadik sorral készül, de ne feledjük, hogy az egyik legtartósabb falemberünk és hasznos munkát tudna végezni rotációs emberként.

Defensive line (5): Dalvin Tomlinson, Damon Harrison, B.J. Hill, Robert Thomas, Kerry Wynn

R.J. McIntosh nincs az aktívok között, Josh Mauro pedig 4 mérkőzéses eltiltással kezdi az évet, így lesz még változás ezen a poszton.

Outside linebacker (5): Olivier Vernon, Kareem Martin, Connor Barwin, Lorenzo Carter, Avery Moss

Az első négyes adott, mögöttük a nagy kérdés, hogy Avery Moss vagy Romeo Okwara lesz az aki be tudja verekedni magát. Moss-ban bízom inkább, bár jelen állás szerint túl nagy játékidőre ő sem számíthat majd a szezon során.

Inside linebacker (5): Alec Ogletree, B.J. Goodson, Calvin Munson, Ray-Ray Armstrong, Mark Herzlich

Meglepetés lehet itt a levegőben, hiszen nagyon gyenge a mélység. Figyeljünk oda Tae Davis-re.

Cornerback (5): Janors Jenkins, Eli Apple, William Gay, Donte Deayon, Grant Haley

Egy draftolatlan játékosnak, mégpedig Grant Haley-nek is lehetőséget adok. Nagyon rosszul jött Sam Beal kiesése, ez lehet az a pozíció, ahová igazolunk valakit a keretszűkítéskor. Érdemes lesz Donte Deayonra figyelni, aki eddig remekel az edzőtáborban.

Safety (5): Landon Collins, Darian Thompson, Andrew Adams, Curtis Riley, Michael Thomas

Stabilitást adhat Michael Thomas a special teamnek, Curtis Riley pedig meglepően sok lehetőséget kap eddig és ő akár cornerbackként is bevethető. A safety-k között Sean Chandler lehet a berobbanó emberünk.

K (1): Aldrick Rosas

P (1): Riley Dixon

LS (1): Zak DeOssie

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4714154871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása