Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Hat játékost claimeltünk

2018. szeptember 02. - Asbee

Ahogy leírtam nem mindenki lehet nyugodt az aktív keretbe kerülés miatt és ez most hatványozott igaz, hiszen hat játékost claimeltünk, ami extrém magas szám.

Közülük Mario Edwards Jr. a legnagyobb név, aki egy korábbi második körös Raiders pick, 30 mérkőzésen szerepelt eddig, amelyeken 53 szerelést és 5,5 sacket szerzett.

Jött egy visszahordó Kaelin Clay személyében, ami Hunter Sharpnak lehet rossz hír. Bár ha abból indulunk ki, hogy mindössze öt elkapó van rosteren, akkor mindkettejüknek lehet helye.

Nem Edwards az egyetlen érkező a Raiders-ből, jött egy DB is Antonio Hamilton személyében.

A következő cornerback szerzemény Michael Jordan, aki korábban a Rams és a Browns játékosa volt.

Nem ért véget a secondary erősítése, Kamrin Moore is nálunk folytatja, akit a Saints draftolt a 6. körben.

A támadófal is megkapta a várt erősítést, igaz nem a szélre, hanem a fal közepére Spencer Pulley személyében. Ő Evan Brownra lehet veszélyes, de ha Jon Halapio gyengélkedik akkor akár kezdőként is pályára lehet majd küldeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5214218191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása