Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a Cowboys elleni mérkőzésről

2018. szeptember 19. - strider23

A második héten sajnos még rosszabb játékkal rukkoltak elő kedvenceink, így az idei első Dallas elleni meccs vereséggel végződött. Íme néhány érdekesség a találkozóról a számok tükrében.

cowboys1.jpg

- Saquon Barkley 14(!!) elkapással zárta a második heti mérkőzést. Ezzel beállította Don Looney 1940-es, és Roy Helu Jr. 2011-es NFL rekordját, amikor is poszttól függetlenül egy rookie játékos 14-szer kapta el sikeresen a labdát.

- Mindössze ez a második alkalom az NFL történelmében, hogy egy running back az első 2 profi meccsén rekordnak számító 16 elkapással rendelkezzen. (Az első Tarik Cohen /Bears/ volt, pont egy évvel ezelőtt.)

- A védelem ugyan egyetlen sacket sem tudott szerezni, de "csak" 160 passzolt yardot engedett a Cowboysnak. Ez 2010 novembere óta (vs. Seahawks) a legkevesebb egy olyan ellenféltől, akinek az irányítója nem került földre Giants védő által.

- Manning háromszor próbálkozott futással a mérkőzés folyamán, amivel pont 300-ra kerekítette karrierjének QB-rush kísérleteit. Ezek a futások összesen 546 yardra és 6 TD-re voltak jók. 

cowboys2.jpg

- Irányítónk egyetlen passzát sem halászták le a levegőből a 'Boys védői. 52-27 a mérlegünk az INT nélküli meccseken, és 59-78, amikor minimum egyszer eladta a disznóbőrt ily' módon.

- Lorenzo Carter (LB) a Giants negyedik olyan '18-ban draftolt játékosa, aki kezdőként kapott lehetőséget idén. Barkley, Hernandez és B.J. Hill társaságában pedig ők négyen bekerültek a franchise történelemkönyvébe: 1970 óta ez volt az első alkalom, hogy az első 2 meccsen 4 különböző draftolt rookie is kezdő lehessen.

- Az Óriások sajnos mindössze 2 TD-t szereztek 2 összecsapás alatt. A legutóbbi alkalom, amikor a Giants 30 pontot szerzett egy meccsen, Pat Shurmur az ellenfél ideiglenes edzője volt. A 2015-ös szezon zárása egy 35-30-as vereség volt az Eagles ellen. Azóta 34 egymás utáni mérkőzésen nem sikerült 30 pontnál többet szerezni... Legutóbb '75-79 között történt ilyen a csapattal, akkor 57-ig nőtt ez a szám.

- Odell Beckham 51 elkapott yardjával megelőzte a franchise örökranglistáján Victor Cruzt. Még 44 yard, és megelőzi Ike Hilliardot is a 9. helyért.

- Cody Latimer kétszer is lehúzta Eli passzait, ezzel ő lett a 84. játékos, akinek a fiatalabbik Manning sikeresen passzolt.

cowboys3.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2214249577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása