Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Kiket cserélhetünk el a trade deadline előtt?

2018. október 30. - Asbee

A mai napon cserélhetnek utoljára idén egymással az NFL csapatok, így várható némi mozgás a keretekben. Különösen igaz lehet ez ránk is, hiszen Eli Apple a Saints-ben, Snacks Harrison pedig a Lions-ban kötött ki, de több trade is elképzelhető. Lássuk kik lehetnek erre a legesélyesebbek.

Eli Manning

Benne van a szerződésében, hogy csak az ő beleegyezésével igazolhatjuk el máshova, az irányítónk pedig kifejtette, hogy nálunk akarja folytatni. Oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló.

Odell Beckham Jr.

Állítólag érdeklődtek a szolgálatai iránt, de most hosszabbított, így a felmerülő dead money miatt legfeljebb olyan ellenértékért lehet csak eladó amit senki sem fizetne ki. De van egy sanda gyanúm, hogy nem is válnánk meg tőle.

Sterling Shepard

Ugyan nem az ő neve a „legforróbb”, de ezt az eshetőséget sem szabad kizárni, nekem mindenesetre hányingerem lenne az elcserélésekor. A liga egyik legjobb slot elkapója, de Reese pick szóval sose tudni…

Evan Engram

Az ő távozására sincs nagy esély, de meg kell említeni a nevét, hiszen a sérülésétől függetlenül visszaesett a teljesítménye idén. Blokkolásra csak nagyon minimálisan alkalmazható, az OBJ-Shepard-Barkley hármas pedig nagyobb prioritást élvez nála. Tavalyhoz képest óriásit romlott a megítélése.

Olivier Vernon

Ugyanakkor érkezett mint Damon Harrison, 2019-ben pedig 11,5 millió dollárt tudunk rajta spórolni. Ha érkezik egy megfelelő ajánlat, akkor nem biztos, hogy túlzottan fogunk hozzá ragaszkodni. Persze azt is hozzá kell tenni, hogy nem felelt meg teljes mértékben az elvárásoknak, sokat volt sérült, de egy premier pozícióról beszélünk, így nem biztos, hogy egy hátsó körös választási jogért érdemes lenne őt eladni.

Alec Ogletree

Akár túl is adhatunk a tavasszal megvásárolt linebackeren, könnyen lehet, hogy az egészsége megőrzése miatt padoztattuk vasárnap (hogy így is nagyobb értéket képviseljen). B.J. Goodson mellett Tae Davis is egyre több lehetőséget kap és nem keres keveset Ogletree. Pont emiatt eladni is csak hátsó körös választási jogért tudnánk.

Janoris Jenkins

Talán az ő neve került elő a legtöbbször, hiszen a játéka is visszaesőben van. Ugyan idén is megmutatta már a playmaker képességeit, de túl sok nagy játékot enged és ez megengedhetetlen ezért a fizetésért. Vernonhoz hasonlóan elszámolásilag az ő fizetését is mindenképp mi álljuk idén, de 2019-ben több mint 7 millió dollárt lehetne spórolni a hiányával. Érzésem szerint a Jenkins trade-re van a legnagyobb esély.

Landon Collins

Állítólag érte is kaptunk hívásokat, de nem tervezzük az eladását. Legyen is így, a védelem vezéralakja lehet a következő 4-5 évben.

Vajon ki kezdi meg egy másik csapatnál a következő játékhetet? Esetleg az is elképzelhető, hogy senkit sem adunk már el idén?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr1614333765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása