Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Regular season week 12: Giants 22 Eagles 25

2018. november 25. - Asbee

Azt hihettük, hogy sikerül rendezni a sorainkat és sorozatban begyűjthetjük a harmadik győzelmünket is, de a játékosaink és az edzői stábunk máshogy gondolta, így a szokásos Eagles elleni csúfos vereség lett a vége.

Pedig remekül indult, a támadóink ott folytatták ahol abbahagyták és úgy kezdett Barkley, mint aki újra a hét legjobb támadója lesz az NFC-ben. Aztán az első félidő végén elromlott valami, jött egy buta Manning INT, amivel bennhagytunk három pontot. A fordulás után aztán minden megváltozott, mindössze négyszer kapta meg Barkley a labdát és az első félidő 19 pontja után mindössze hármat szereztünk a másodikban. A John Fox-Dowell Loggains-i szintre süllyedt ezzel a Pat Shurmur-Mike Shula páros, ők követtek el hasonló mészárlást a Bears ellen. Totálisan érthetetlen miért fordulhat az elő, hogy az első félidőben több mint 300 yardot szerzünk, utána pedig gyakorlatilag a nullára esünk vissza. És felesleges itt jönni a Beckham ellen elkövetett red zone szabálytalansággal vagy Manning eladott labdájával, ez a vereség a rossz edzői munka eredménye. Nem tudom elképzelni, hogy nem volt annyi ebben az offense-ben, hogy az első félidő alapján ne tudjanak annyi pontot szerezni ami elég legyen a győzelemhez. Nem szerezhetünk minden drive-ból pontot, de az irreális, hogy ekkora kontraszt legyen a két játékrész között.

Sajnos a védelem is azt kezdi el hozni amit előzetesen vártam tőlük. Pass rush nincs, Olivier Vernon beleszürkült a mezőnybe, csak a szabálytalanságokkal véteti magát észre. A többiekről kár szót ejteni, totálisan használhatatlanok a szélső linebackereink. Snacks Harrison távozásával még jobban visszaesett a run D is, de néha olyan érzésem volt mintha az n+1-edik sikeres futás után is a passzra vártunk volna. A secondary annyira nem játszott rosszul, többször is jól végezték a dolgukat, bár néha egy hangyányival le voltak maradva, de ilyen gyenge passzsiettetéssel és ezzel az állománnyal nem lehet sokat várni tőlük. A következő holtszezon nagy feladata a védőfal megerősítése (és az irányítók erőteljes scoutolása) lesz. Sajnos totálisan kiismerték a védelmünket és a korábban beígért agresszivitást sem látni, így az offense-nek kell megnyernie a következő mérkőzéseinket.

Azt már korábban is tudhattuk, hogy gyakorlatilag vége a szezonunknak, a Beckham féle végigmegyünk a fél ligán kijelentés inkább csak a csapat feltüzelésének szólt. Az elmúlt hetek bebizonyították, hogy nem vagyunk a liga legrosszabb csapatai között, azonban a rájátszástól is messze vagyunk. A rossz eredmények után sem estünk össze, ezt mindenképp Shurmurék javára kell írni, de egy ilyen game management mindent le tud rombolni. Remélhetőleg sikerül egyben tartani a keretet és erősen tudjuk zárni az évet, mert roppant káros lenne ha ismét vesztes mentalitással vágnánk neki a következő szezonnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3914393088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása