Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák az Eagles elleni idegenbeli mérkőzésről

2018. november 28. - strider23

A New York Giants csapata egy erősen felemás meccsen kapott ki csoportellenfelétől. Lássunk néhány infót és említésre méltó adatot a vasárnapi mérkőzésről.

eagles1.jpg

- A Giants elvesztett sorozatban 7 alapszakaszbeli összecsapást regnáló Super Bowl győztesek ellen. Legutoljára 1998-ban nyertek bajnok csapat ellen, akkor a Denver Broncos bánta az eredményt.

- 19-3-ra vezettek az Óriások a második negyedben. Legutoljára akkor buktak el meccset min. 16 pontos előnyből, amikor 2014-ben 21-0-ból egy pontos vereség lett (24-25).

- Mind a Tampa Bay csapatát, mind az Eaglest sikerült az első negyedben 0 ponton tartani. Ez legutóbb tavaly a Chiefs és a Redskins ellen jött össze.

- A támadó sor 346 yardot tett fel a táblára az első félidőben. Ez 1985 óta (vs. Houston - 353) a legtöbb bármelyik félidőt tekintve. Ezzel szemben a második félidő eredményei: 3 first down, 3 pont, és 56 yard...

- Sikerült meccselni a szezonbeli 11 büntetéses rekordot is, 91 yard hátrányért cserébe.

eagles_2.jpg

- Barkley 101 yardot futott 13 próbálkozásból, és ő kapta a legtöbb passzt is, szám szerint hetet 41 yardért cserébe. A Bucs' elleni összecsapáson is volt viszont legalább egy elkapott és egy futott TD-je is, csakúgy mint most a Sasok ellen. Ezzel egy 85 éves franchise csúcsot állított be: 1933-ban volt az utolsó Giants játékos, aki egymást követő 2 meccsen is véghez vitte ezt a teljesítményt (Elvin "Kink" Richards).

- Nem mellesleg ez volt a rookie RB negyedik 100+ futott yardos meccse karrierje első szezonjában, amivel már franchise rekord tartó lett. Nyolcadik futott touchdownja szintén rookie rekord a csapatnál. Valamint 1410 yardra növelte összesített yardjai számát, amivel OBJ rekordját adta át a múltnak: Beckham 1340 totál yarddal zárt újonc szezonjában.

- Odell Beckham Jr. 5 elkapással és 85 yarddal fejezte be a meccset, amivel 1017-re növelte idei yardjainak számát. Ezzel ötből a negyedik szezonjában is 1000 fölé tudott menni.

- Rhett Ellison karrier-csúcsnak számító 77 yarddal zárta az összecsapást (eddig 63 yard volt).

eagles_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3514396544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása