Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a Redskins elleni idegenbeli mérkőzésről

2018. december 13. - strider23

Kicsit megkésve, de íme néhány érdekesség és említésre méltó infó a Washingtonban aratott fölényes múlt vasárnapi Giants győzelemről.redskins99.jpg

- A csapat által szerzett 40 pont az eddigi legtöbb 2015 novembere óta. Akkor 49 pontot szereztek a Saints ellen.

- A félidei 34-0 arányú vezetés a harmadik legnagyobb arányú az Óriásoknál. 

- A rookie QB, Kyle Lauletta irányított az utolsó negyedben. 5 passzkísérletéből 4 incomplete lett, 1 pedig interception... Lauletta 2004 óta az első Giants rookie irányító az alapszakaszban, Eli Manning az előző.

- Barkley ismét rekordokat döntögetett. 170 yardot szerzett futásokból, ez a második legjobb egy rookietól a franchise történelmében. (Bill Paschal 1943-ban állította fel a rekodot 188 yarddal.) Az újonc futó 4 elkapást is bemutatott, amivel vezeti a csapatot futott yardok számában (1124) és az elkapások számában (78), utóbbiban eggyel jobb OBJ-nél.

redskins9.jpg

- Barkley az első rookie RB a Giants történelmében Tiki Barber óta, aki 4 egymást követő meccsen is 100+ futott yardot gyűjtött. Barber összesen nyolc 100+ futott yardos meccsel büszkélkedhetett első NFL szezonjában, Saquon most hatnál tart. 

- Barkley jelenleg a második a ligában összesített yardok tekintetében (1753), mindössze 11 egységgel lemaradva a Dallas RB Elliott mögött. 78 elkapásához már 11-re van szüksége a maradék 3 meccsen, hogy megdöntse Reggie Bush 2008-as rekordját (88 elkapás egy újonc futótól).

- Curtis Riley INT-je a szezonban a 4. volt számára, és karrierje során az első, amit TD-re tudott váltani.

- Ogletree megszerezte idei ötödik interceptionét is, ezzel az első helyen áll a védők között a csapatban. 8 szerelése pedig a legtöbb volt a meccsen new yorki oldalon.

redskins999.jpg

- A szezon első 11 mérkőzésén összesen szerzett 3 sacket a védelem. Most zsinórban a második meccsen sikerült ötöt is szerezni. Vernon 1,5-et szerzett ezekből vasárnap.

- Rosas két sikeres mezőnygól kísérletet hajtott végre, és 4 extrapontot is szerzett. Az utolsót viszont elrontotta, ezzel megszakadt a 25-ös sorozata.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9914477320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása