Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Szavazás: az év pozitív meglepetése

2019. január 17. - Asbee

A szezon végeztével eljutottunk oda is, hogy megkezdődjön az egyéni elismerések kiosztása. Kezdésként a 2018-as idény leginkább túlteljesítő játékosairól szavazhattok és azt hiszem most lesz a legnehezebb dolgom. Ezt követően érkezik a legnagyobb csalódás, majd az offensive és a defensive MVP. Na de lássuk a medvét!

Nincs túl sok lehetőség, sajnos kevés meglepően jó teljesítményt láttunk. Elsőként Corey Coleman jutott eszembe, aki elég csúnyán vált el a Browns-tól, majd több helyen is megfordult és végül nálunk a gyakorlócsapaton át találta meg a helyét. Ugyan elkapóként nem valószínű, hogy maradandót alkot már a ligában, de visszahordóként lehet még jövője. B.J. Hill a következő, aki 3. körös létére azonnal a kezdőcsapat tagja lett és azt is bemutatta miért. Elsősorban az irányítók lezúzásához ért, 5,5 sacket szerzett. Lorenzo Carter sem sokkal maradt el tőle, sikerült megmutatnia a sokoldalúságát. Nemcsak a passzsiettetéshez ért, hanem ha kell coverage-ban is alkalmazható és a szerelésekbe is keményen bele tud állni. Egy harmadik újonc, Grant Haley az aki még eszembe jut. Meglepetésre az utolsó keretszűkítés után a practice squadba került, de aktiválták és rövid időn belül ő lett a kezdő slot cornerback, ahol nem is vallott szégyent. Most pedig ti jöttök:

Ki volt az év pozitív meglepetése?
Corey Coleman
B.J. Hill
Lorenzo Carter
Grant Haley
Created with QuizMaker

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr1514568286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása