Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Megkezdődtek az OTA-k

2019. május 21. - Asbee

Az újoncaink után a csapat többi része is megkezdte a munkát, hiszen tegnap az első OTA-vel kezdetét vette a tavaszi felkészülés.

A legfontosabb, hogy nem tudunk súlyos sérülésről beszámolni. Az egyik csoportriválisunk, a Washington Redskins nem volt ilyen szerencsés, ACL szakadás miatt elveszítették Reuben Fostert erre az évre. Rendre ekézett minket mostanában egyik-másik Redskins játékos, Foster múltját pedig ismerjük. A karma általában közbeszól…

Természetesen továbbra is Daniel Jones van előtérben, aki a második számú irányítónk lesz. Rögtön elmondta Pat Shurmur, hogy Eli Manning a kezdőnk és nem lesz semmiféle verseny közte és az első körös választottunk között. Többnyire a második csapattal fog készülni Jones, de kap némi lehetőséget Alex Tanney és Kyle Lauletta is. Nem lepődnék meg, ha két QB-val mennénk neki 2019-nek, Laulettával pedig a gyakorlócsapatban számolnánk.

Álmosan kezdtek a támadóink, volt egy Manning és egy Jones INT is, amelyeket (Sam Beal leütött labdája után) Jabrill Peppers és Tony Lippett gyűjtött össze. Nem volt teljes a keret, a rossz időjárás miatt csúszik Dexter Lawrence, Antoine Bethea és Dalvin Tomlinson érkezése is. Corey Ballentine egyelőre az oldalvonal mellett figyelte a társait, de vélhetően rövid időn belül visszatérhet a pályára. Természetesen Nate Solder és Mike Remmers sem volt még jelen.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr6514841858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása