Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Regular season week 3: Giants 32 Buccaneers 31

2019. szeptember 23. - Asbee

Számos alkalommal őrült mérkőzéseket hoz a harmadik forduló, ami sokszor meglepő eredményekkel is társul. Teljesen igaz ez a mostani mérkőzésünkre, amelyet a sírból visszahozva, az ellenfelünk rúgójának a segítségével sikerült megfordítani.

Azt hiszem jelen pillanatban Daniel Jones a világ legboldogabb embere. 300 yard felett zárt és a két passzolt mellett két futott TD-t is elért. Rögtön a bemutatkozásán összejött neki a game winning drive, azt hiszem holnap valamelyik New yorki topmodellel fogja elveszíteni a szüzességét. A labdára jobban kell vigyáznia és lehetne pontosabb is a hosszú passzoknál, de ezt most le kell szarni. Túlteljesítette az elvárásokat és a jelenléte talán adott némi pluszt a csapattársaknak is. Egy olyan pluszt, amire Manning talán már nem képes. Valóban Jones-ról kell szólni mindennek, hiszen megnehezítette a dolgát Saquon Barkley kiválás (high ankle sprain). Ne lepődjünk meg azon, hogyha 4-5 hétre elveszítettük a kezdő futónkat. Jones mellett ki kell emelni Evan Engramet is, aki ugyancsak kulcsszerepet játszott a győzelemben, hiszen a második félidő elején bemutatott 75 yardos touchdownjával átkerült hozzánk a momentumnak csúfolt lélektani előny. Ezen kívül Beckahmet is megidézte az egykezes elkapásával, remélhetőleg minden héten ilyen jól tudjuk alkalmazni a tight endünket. Sterling Shepard is megtette a magáét, aki a végére csak összekapart 100 yardot. A debütáló Darius Slaytonról sem szabad elfeledkezni, aki 82 yarddal zárt. A támadófal felemásan szerepelt, a vége felé mintha elfáradtak volna a játékosaink, főleg Nate Solder. Jóval jobb játék kell tőle.

Hiába javult fel fordulás után a védelem, ez borzasztó teljesítmény volt tőlük. Tudjuk, hogy gyenge a játékoskeret és nem lehet olyan teljesítményt várni, amellyel Super Bowlokat nyertünk. Az első félidőkben azonban nem találunk megoldást az ellenfeleinkre, borzasztóan készül fel az edzői stáb. Azért az egyéni teljesítmények is a béka segge alatt vannak, ne lepődjünk meg ha Janoris Jenkins lesz a leggyengébb CB a héten. James Bettchernek is jár a citromdíj, nem tudom honnan jött az az ötlet, hogy egy az egyben kell hagynia Jackrabbitet Mike Evans-szel. Majdnem 200 elkapott yard lett az elgondolás eredménye. A passzsiettetés mutatott némi életjelet, két sacket is szerzett Markus Golden és egyre korrektebb teljesítményt nyújt az edge rusher. Odaért Winstonhoz Oshane Ximines és Dexter Lawrence is, remélhetőleg több hasonló jelenetet látunk a szezon során.

Nagyon nehéz bármi valóban hasznosat írni egy ilyen második félidő után. Az elmúlt néhány évben számos alkalommal rosszul jöttünk ki a végjátékokból, több alkalommal egy irreálisan nagy mezőnygól döntött. Most ennek az ellenkezője történt és egy egyszerű FG ment mellé. Az új, remélhetőleg nagyon hosszú és sikeres korszakot jelképezheti ez a play, hiszen végre mi jöttünk ki jól az utolsó másodpercekből. Vissza kellett jönni a 18 yardos hátrányból és a végén be kellett vinni a touchdownt. A szerencséért meg kell dolgozni és ennyi szívás után végre mindenki megérdemelne még több győzelmet. Részletesebben és értelmesebben kedden a live során!

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9515159168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása