Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Regular season week 8: Giants 26 Lions 31

2019. október 27. - Asbee

Tovább romlott a csapatunk mérlege, miután a mérkőzés képénél kicsit szorosabb arányú vereséget szenvedtünk a Detroit Lions otthonában.

Nagyon beragadtak a támadóink, a Janoris Jenkins által megszerzett interception sem segített, hiszen egy hátrafelé repülő lateral pass-t Devon Kennard szedett össze és vitt be az end zone-ba. Ezen kívül leginkább a séma jelentette a hátrányunkat. Nem lehetett panasz Daniel Jones-ra, 4 touchdownt passzolt, a fumble pedig elsősorban Jon Halapio hibája, aki rosszul osztotta el az embereket. Barkley az Barkley és a célpontok is megvannak, még Sterling Shepard hiányában is. A támadófal viszont továbbra is gyenge. Szóba került Nate Solder elcserélése, akivel kapcsolatban rendre azt említették meg, hogy nincs helyettese. Ezzel kapcsolatban kérdezném én, hogy valóban olyan nagy minőségi romlást látnánk ebben az esetben? Mondjuk az is megérne egy misét, hogy vajon ki lenne az, aki trade-elne érte. Láttunk egy-egy hibát, de úgy gondolom, hogy az edzői munkán kívül többé-kevésbé rendben vannak a támadóink (kivéve az O line).

A védelemért továbbra sem rajongok túlságosan és itt is elsősorban az oldalvonal mellett látom a hibát (még a gyenge játékoskeret ellenére is). A futásokat úgy ahogy megettük, azonban Kenny Golladay és Danny Amendola minket evett meg. Nagyon gyenge cornerback Grant Haley, aki könnyen lehet, hogy jobb lenne safety-ként. A szereléseket meglepően jól abszolválja, azonban coverage-ban borzasztó gyenge volt. Sokan meg fognak kövezni, de úgy gondolom, hogy Janoris Jenkins közel sem borzasztó idén és ő az egyetlen playmaker CB a keretben, másnál nagyon nincs meg a labdaszerzés lehetősége. El tudom képzelni, hogy megszerezze valaki. Hiába szereztünk 4 sacket, gyenge volt a pass rush. Tisztán látszik, hogy ide is kell majd egy új játékos.

Nincs sok erőm írni már egy újabb vereségről. Szoros volt és a zebrák sem mindig nekünk kedveztek, de valljuk be legalább egy lépésnyi hátrányban vagyunk a középcsapatokhoz képest is. Szerintem egy rezsimváltás utáni második szezonban ennél több kell. Majd a keddi live-ban kifejtem bővebben, fáradt vagyok már ahhoz, hogy minden vasárnap esti vereség után okos legyek. Hétfőn tartanak egy edzők nélküli közös gyűlést a játékosok, de nem hiszem, hogy ez lenne a legnagyobb gondunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9115267598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása