Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Regular season week 13: Packers 31 Giants 13

2019. december 01. - Asbee

Nem tudom mit írjak most már, mert hétről hétre ugyanaz történik. Megérkeztünk az NFL legaljára.

A támadóink nagyjából tartották magukat az első félidőben, 17-10-re vezetett a Packers forduláskor. Utána totál leeresztettünk, hatástalan volt az offense-ünk. A Green Bay eddig 22 pontot és 380 yardot kapott meccsenként, ezektől elmaradtunk. Előjött Daniel Jones felemás arca, hiába volt egy-egy szép megmozdulása, nagyon homály interceptiont is dobott. Nem teljesen egészséges Saquon Barkley, nem véletlenül volt leragasztva a bokája. Korrekt teljesítményt nyújtott, de ez még mindig messze van a tavalyi játékától, többet várna az ember egy 1/2-es választottól. Igen, a támadófal is hibás és Jones sem tudja úgy megváltoztatni (még) a protectiont, mint Manning, de a futónkat sem menthetjük fel. Az irányítónk célpontjai közül ezúttal Kaden Smith vitte a prímet, aki jól használta ki Evan Engram és Rhett Ellison hiányát. Mivel utóbbitól egészen biztosan elköszönünk, így jó pozícióban kezdheti meg a jövő évet a korábban a 49ers által kirakott rookie TE. Összességében csalódást keltő volt a támadósor, ennél több kell a Packers védelem ellen és senki se jöjjön a hóeséssel és egyéb bullshitekkel. Kiszámíthatóak a játékaink és pont.

A defense még ennél is gyászosabban festett, fél gőzzel rohadt át rajtunk Aaron Rodgers. A passzsiettetőink ineffektívek voltak, nem tudtak nyomást kialakítani. Például emiatt gondolom azt, hogy nagyon meg kell gondolnunk mekkora pénzt ajánlanánk Markus Goldennek. Blitzek nem nagyon voltak, pedig nyugodtan alkalmazni lehetett volna őket, ugyanis a secondary nem nagyon tartalmaz NFL szintű játékost. Egyelőre egyik húzása sem vált be itt Dave Gettlemannek és Janoris Jenkins vélhető távozása után komoly összegeket kell még költeni a cornerback és a safety sor felturbózásába. Azért Julian Love-ot felmenteném, ő becsülettel tette a dolgát. Jól mutatja az edzői stáb inkompetenciáját, hogy több mint 2 hónapig nem mertük pályára küldeni és mégis sokkal jobban mozog, mint a kirobbanthatatlan DeAndre Baker.

Mint írtam az elején, a liga leggyengébb csapatává váltunk. Nyert a Dolphins és a Redskins is, úgy gondolom, hogy ellenük sem mi leszünk már az esélyesek. A Bengals győzelmével pedig közelebb kerültünk az 1/1-hez is. Jövő héten a Monday Night Footballon jöhet a szokásos leégés Philadelphiában. Van egy érzésem, hogy ott kezdenek el hullani az első fejek...

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2115333882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása