Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Defense: melyik leendő szabadügynök köthet ki nálunk?

2020. február 28. - Asbee

A támadók után vetnünk kell egy pillantást a védőkre is, hiszen komolyabb erősítéseket érdemelne a defense, amely a liga egyik leggyengébb egysége volt 2019-ben. Vajon találunk megfelelő embereket?

Passzsiettetők

Korábban írtam már a pozícióról, elég népes listát találunk, akik közül vélhetően többen is taget kapnak. Most nem mennék bele még egyszer a részletekbe, az azonban biztos, hogyha kikerül a piacra, akkor Yannick Ngakoue lenne a célpontom. Persze óriási baklövés lenne a Jaguars-tól ha elengednék és ugyanez igaz Jadeveon Clowney-ra is. Érdekes játékos lehet még Kyle Van Noy, akit jól ismer Joe Judge, de bedobnám Matt Judon nevét is. A lista tetszőlegesen bővíthető.

Belső falemberek

Hát igen… Mindent az fog meghatározni, hogy marad-e Leonard Williams. Amennyiben igen, úgy csak a rotációba érkezhet valaki, erre a szerepkörre pedig egy rakat játékos megfelelő. A védelem legerősebb pozíciójáról beszélünk, amelynek elvileg nem kellene prioritásnak lennie.

Linebackerek

Óriási szükségünk van egy jó LB-re is, amelyből ősidők óta hiányt szenvedünk. Nem jelentett megoldást Alec Ogletree, akitől meg is váltunk. Ryan Connelly az ACL szakadása után lábadozik, így az erős bemutatkozása ellenére is kérdés, hogy milyen szinten tud majd teljesíteni. A legrosszabb helyzetben a coverage-ban vagyunk, majdnem mindig megoldhatatlan feladat elé állítanak minket a tight endek. Emiatt Cory Littleton lehet az emberünk, aki kiválóan őrzi a támadókat. A hírek szerint nem nagyon marasztalja Joe Schobertet a Browns, ami engem meglep, hiszen őt is el tudnám képzelni Giants mezben. Állítólag Blake Martinez a Packers-től fog távozni, ő is upgrade-et jelentene nekünk. Jól játszott tavaly David Mayo, így megpróbálnám megtartani, 2020-ban is szerepet kaphatna a rotációban.

Cornerbackek

Nehéz helyzetben vagyunk a CB-k között, hiszen a tavalyi drafton felturbóztuk a pozíciót, de egyelőre szinte senki sem felelt meg az elvárásoknak. Talán Julian Love, de őt inkább safety-ként próbálgattuk. Valószínűleg DeAndre Baker lesz az egyik kezdő, akit inkább csak az tart a csapatban, hogy első körös választott volt. A túloldalán elég optimista vállalkozás lenne nekivágni a Sam Beal-Corey Ballentine párossal. Vannak korrekt szabadügynökök, de nem nagyon találunk valódi klasszist. A legnagyobb név talán Byron Jones, valószínűleg komoly kereslet lesz rá, de közel sem biztos, hogy őt kellene túlfizetnünk. James Bradberry-t és Daryl Worley-t is Dave Gettleman hozta a ligába, így ne lepődjünk meg hogyha bedobják a nevüket. A slotba is kellene az erősítés, ott tudna játszani Chris Harris és Bradley Roby is, vagy akár átpakoljuk ide Love-ot.

Safety-k

Természetesen ide is elfér az erősítés, egyedül Jabrill Peppers a kezdő szintű játékosunk. Justin Simmons a legnagyobb név, nagy pénzt fognak fizetni neki. Természetesen azonnal bedobták Devin McCourty-t is, de remélem nem egy 32 éves játékosban látjuk a megváltót. Én Tre Bostonra próbálnék meg rárepülni, akivel kapcsolatban érthetetlen, hogy miért nem kapott korábban egy hosszútávú szerződést valakitől, hiszen évről évre jól teljesít.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr8015490836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása