Magyar New York Giants Szurkolói Blog

A legújabb igazolásunk: Kyler Fackrell

2020. március 18. - Asbee

Gondolom emlékeztek még amikor a 2016-os draft előtt tiltakoztam Leonard Floyd megszerzése ellen. Volt még abban az évben néhány elmés gondolatom, miszerint Kamalei Correa a szegény ember Floydja, Kyler Fackrell pedig a szegény ember Correája. Most leigazoltuk a korábbi Packers játékost, egy éve lesz bizonyítani.

Három csendes és egy erős éven van túl a legújabb passzsiettetőnk. 2018-ban robbantott, ekkor 10,5 sacket szerzett, a maradék három évében összesen hatot. Nem véletlen tehát az egy éves deal, hasonló a helyzete mint Markus Goldené volt,  aki tavaly bizonyította be, hogy letudta a korábbi sérüléseit. A gyenge sack szám ellenére is hatékony volt tavaly Fackrell, ráadásul konkurenciát is kapott Za'Darius és Preston Smith, valamint Rashan Gary személyében.

Szinte biztosnak tűnik, hogy lesz helye nálunk. Oshane Ximines és Lorenzo Carter mellé érkezik és ez még így sem túl impresszív névsor. Persze továbbra is pletykálják Jadeveon Clowney-t, de nem biztos, hogy beleférne már az ő fizetési igénye. A tavalyi low budget megoldás után idén nem ezt az útvonalat kellene járni. Ugyan egy éve bevált Golden megszerzése, de egyedül kevés volt, hiszen Carter nem tudott szintet lépni, Ximines-től pedig nem várhattunk újoncként sokat. Essünk bele ismét abba a folyóba, hogy hátha valaki nagyot tud fejlődni tavalyhoz képest?

Összességében rendben van ez a Fackrell deal, de remélem, hogy nem tőle várjuk a megváltást. Egy ideális világban rotációs embernek teljesen jó lenne, de jelen pillanatban ő az egyik legjobb emberünk az edge rusherek között. Remélem, hogy tartogat még valamilyen kellemes meglepetést Gettleman, mert ez egyelőre a tavalyi sztorira hasonlít.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5115533274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása