Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Biztosra vehetjük az első körös támadó falembert?

2020. április 04. - Asbee

Egyre inkább közeledik a draft, amely a hírek szerint az eredeti időpontban, de virtuálisan lesz megtartva. Természetesen a támadófal van a leginkább előtérben, hiszen a papírforma alapján kedvünkre válogathatunk az offensive tackle kínálatból. Most azonban álljunk meg egy pillanatra és elmélkedjünk el azon, hogy biztosra vehetjük ezt a picket?

A védelemben franchise taget kapott Leonard Williams, megszereztük Kyler Fackrellt, Blake Martinezt és James Bradberry-t, de így is találunk még lyukakat. A pass rusher állomány kifejezetten gyenge, továbbra sincs olyan LB, aki remekelne a coverage-ban, a secondary-ben pedig abban kell bíznunk, hogy fejlődni tudnak a fiataljaink. A legálomszerűbb forgatókönyv az lenne, ha lecsúszna hozzánk Chase Young. Ehhez az kellene, hogy valaki felmenne az 1/2-re, a Detroit Lions pedig Jeff Okudah-t válassza ki Darius Slay elengedése után. 1, maximum 2 %  esélyt látok erre.

Youngnál azonban valószínűsíthetőbb pick Isaiah Simmons, aki a legforróbb név lett az elmúlt 1-2 hétben. Egy hiperatletikus védőről beszélünk, akinek azonban nincs valódi posztja. Ennek ellenére telitalálat lehet, hiszen rá lehet állítani a mobilis irányítókra, a sebességének köszönhetően a tight endeket és a slot elkapókat is őrizni tudja és természetesen a futókkal is felveszi a versenyt. Nem biztos, hogy ő lenne a boxon belüli legnagyobb tackle gyár, de erre ott van Martinez. Nagyon adná magát egy Simmons-hoz hasonló játékos. A másik kérdőjel vele kapcsolatban és ez majdnem minden Clemson játékosra igaz, hogy sokat profitálhatott a kiváló csapattársakból, illetve olvastam olyan véleményt is, amely szerint csak átlagos ösztönökkel rendelkezik a főhősünk, a draft ezen szakaszában pedig egy közel tökéletes LB kerülhet csak kiválasztásra.

Természetesen az agyament ötletekre is gondolni kell. Derrick Brown? Azt hiszem ha őt választaná Gettleman, akkor elgondolkodhatna a végkielégítésén a general managerünk. Az elkapókra azonban vetni kell egy pillantást. CeeDee Lamb és Jerry Jeudy a két top WR, ha pedig beleszeret valamelyikükbe a stábunk, akkor könnyen elképzelhető, hogy elcsábulnak. Bár én úgy vagyok vele, hogy idén jó lesz még a line-up, a mai NFL-ben pedig könnyebb jó elkapót találni, mint falembert. Az is elképzelhető, hogy mindenképp megoldást akarunk találni a pass rusher problémánkra és bereach-eljük K'Lavon Chaissont. Tavaly megtette ugyanezt Clellin Ferrellel a Raiders.

Jelen pillanatban a letrade tűnik a legjobb lépésnek, de ennek a feltétele, hogy beérkezzen az a bizonyos telefonhívás. Sohasem lépett még hátra Gettleman, így ha nem jön a megfelelő ajánlat, akkor a negyedik választási jog marad a miénk. Kell egy irányító a Dolphins-nak és a Chargers-nek is, az 1/4 pedig kiváló hely lehet nekik. A legígéretesebb falember nálam Jedrick Wills, aki annak ellenére is biztos picknek tűnik, hogy az Alabamára járt. Ugyan kiváló atletikus képességekkel rendelkezik Tristan Wirfs és a plafonja is magasabban lehet, de elsősorban a passzblokkolásán még finomítania kell. Meglepően jól mozog Mekhi Becton a bazi nagy testalkata ellenére, Andrew Thomas pedig a futásblokkolásával emelkedik ki.

Ti hogyan látjátok, valóban a hátsóbb körökre hagyjuk a támadófalat?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr6015591116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása