Magyar New York Giants Szurkolói Blog

7/255: Tae Crowder, LB (Georgia)

2020. április 26. - Asbee

Egymás után gyűjtöttük a linebackereket, így ide érkezett meg Mr. Irrelevant is Tae Crowder személyében.

Statisztikák

  • 2015: -
  • 2016: -
  • 2017: 5 meccs, 7 tackle
  • 2018: 14 meccs, 53 tackle, 15, sack, 2 INT
  • 2019: 13 meccs, 62 tackle

Erősségek

Magas és erős felépítés a downhill játékokhoz. A LOS-hez közel is hatékony tud lenni. A kontakt után sem veszíti el az egyensúlyát és elég erős ahhoz, hogy ne engedjen plusz yardokat a labdás embernek. A pálya közepén le tudja védekezni a rövid zónákat. Fegyelmezett LB. Viszonylag hamar felismeri, hogy futó- vagy passzjáték következik.

Gyengeségek

Rendre rossz szögeket választ és nem elég atletikus ahhoz, hogy javítsa a hibáit. Túl kötött csípőkkel rendelkezik, nehezen vált irányt. Az egyértelmű passzjátékoknál rendre levették a pályáról. Nem minden sémában lehet jövője, maximum 2 down linebackerként boldogulhat.

A draft ezen szakaszában már szinte bármilyen pick elfogadható, de kissé túlzásba vittük a linebacker sor megerősítését (?). Nem tudom hogyan fogunk ennyi játékost elhelyezni a keretben még úgy is, hogy a rövid felkészülési idő miatt elképzelhető a rosterek számának növekedése. Jó esetben egy special teamerrel gazdagodtunk, de ne lepődjünk meg, ha Crowder is a gyakorlócsapatban kezdi a profi pályafutását.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5915642546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása