Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Új helyszínen edzőtáboroznak majd a csapatok?

2020. május 13. - Asbee

A vírushelyzet miatt nehéz helyzetben van az NFL is, hiszen az offseason nagy részét virtuálisan kell megtartaniuk. Ugyan szerte a világban elkezdtek enyhíteni az intézkedéseken, de azért legyetek óvatosak és maradjatok minél többet otthon! A terv szerint az edzőtábor és a szezon eredeti időpontban kerül megrendezésre, de számos állam rosszabb helyzetben van a többihez képest, így elképzelhető, hogy lesz olyan csapat amelynek költöznie kell a training camp alatt.

Ligaszerte az a hír járja, hogy mindenki a szezon megtartását támogatja, de némi csúszás előfordulhat. Az NCAA sem akar leállni és van olyan információ, amely alapján mindkét bajnokság októberben indulna el.

A Fehér Ház egyik orvosszakértője, Dr. Anthony Fauci óvatosságra int:

"Úgy gondolom hogyha van egy fertőzött játékos a pályán aki ütközik egy másikkal, akkor reális esély van rajta, hogy megfertőzi őt is. Ha biztos akarsz lenni a dolgodban, akkor teszteket kell elvégezni a mérkőzések előtt és akinek pozitív lesz az nem játszhat."

Azt gondolom, hogy ez alap, rendszeresen tesztelni fogják a játékosokat az edzőtábor alatt is. Ha saját véleményt kell mondani, akkor arra számítok, hogy látni fogunk NFL mérkőzést az ősszel, de nem lepődnék meg egy csúszás láttán. Kicsivel több mint két hónap van még az edzőtáborig, addig sok minden történhet, arra azonban készüljünk, hogy zártkapus összecsapásokat fogunk látni. És tényleg vigyázzatok magatokra!

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr8415686770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása