Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Melyik CB léphet előre a rosteren?

2020. május 17. - Asbee

Mindenki hallott DeAndre Baker balhéjáról, aki feladta magát a rendőrségen. Nagyon nem pozitívak a róla szóló hírek, de adjunk egy esélyt, hogy tisztázza magát. Azért készüljünk fel a legrosszabbra és lássuk ki lehet kezdő a jelenlegi keretből.

Az biztos, hogy James Bradberry lesz az első számú emberünk, ő az egyedüli CB aki nagynak mondható tapasztalattal rendelkezik és a legjobb korban van. Nagy fizetést kapott, klasszis teljesítményt kell nyújtania ha nem akarjuk azt, hogy idén is átjáróház legyen a secondary.

Sam Beal lehet az aki a kezdőben találja magát. A Supplemental Drafton érkezett két éve, de ennek az időszaknak kb. a kétharmadát az oldalvonal mellett töltötte. Várható volt, hogy nem fogja azonnal levenni az embereit és egyelőre inkább egy bukott projektnek tűnik a megszerzése.

Corey Ballentine sem volt lényegesen jobb tavaly, de azt is hozzá kell tenni, hogy kevés olyan játékosunk volt, akinek nehezebb dolga lett volna. Rögtön a draftolásának éjszakáján meglőtték, az egyik csapattársa bele is halt a támadásba. Szerencsére hamar visszatért a pályára és egész sok lehetőséget is kapott. Grant Haley gyengélkedése miatt ő lett a slot cornerbackünk, de új volt neki a pozíció, az egyetemen az oldalvonal mellett játszott. Elvileg megvan a sebessége ahhoz, hogy a széleken is feltalálja magát.

Darnay Holmes is ott játszott az egyetemen, de a méretei miatt úgy gondolják, hogy inkább a slotban lehet jövője. Pont Ballentine példájából kiindulva azonban azt gondolom, hogy némi idő kellene hagyni neki a váltásra. Igaz a UCLA-n erősebb ellenfelek ellen játszott, de azért negyedik körösként bőven vannak hiányosságai is.

Azt hiszem elmondható, hogy nagyon nagy hátrányban vagyunk a cornerbackek között. Még a főhősünk szerepeltetésével is neccesen lennénk csak meg, hiszen borzasztóan mutatkozott be tavaly, ráadásul több aggasztó hír is érkezett róla. Nem ő a legszorgalmasabb emberünk és a virtuális meetingekbe is alig akart bekapcsolódni. Ne lepődjünk meg, ha érkezik egy cornerback, Logan Ryan és Darqueze Dennard a két legnagyobb név, persze kérdés milyen fizetési igényük lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr6915702882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása