Magyar New York Giants Szurkolói Blog

A saját létesítményükben kell edzőtáborozniuk a csapatoknak

2020. június 03. - Asbee

Szépen lassan elkezdenek szivárogni a hírek az idei szezonnal kapcsolatban. Ezúttal az edzőtáborokról kaptunk információt, amelyeket kötelesek lesznek a csapatok a saját létesítményükben megtartani.

Ez annyit jelent, hogy a korábbi éveknek megfelelően továbbra is East Rutherfordban, New Jersey-ben fognak felkészülni a játékosaink. Több szabadtéri pálya és egy fedett csarnok is a rendelkezésre áll, néhány éve építették fel a komplexumot. A fő kérdés, hogy ott lehetnek-e a szurkolók, de ha engem kérdeztek, akkor nagyon kis esély van rá, hogy nyílttá tegyék ezeket a gyakorlásokat (bár ha abból indulunk ki, hogy a zavargások kapcsán milyen tömeg gyűlik össze, ha ez nem indítja be újra a pandémiát, akkor nem tudom mi fogja).

Még egy fontos infó, hogy minden csapat csak egyénileg készülhet, a korábbi közös edzéseket ezúttal mellőzni kell. Volt róla pletyka, hogy a Titans-szel közösen készültünk volna az előszezon összecsapásunkra, ez semmiképp sem fog összejönni. Összességében kedvező hírek ezek, hiszen néhány héttel ezelőtt még arról volt szó, hogy a vírushelyzet miatt a training campre el kell hagyni az államot, de úgy néz ki adott lesz a zavarmentes felkészülés. Remélhetőleg most már semmi sem szól közben és egy rendkívüli események nélküli edzőtábort és szezont fogunk átélni.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2615737824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása