Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Geoff Schwartz szerint tele volt spiclikkel az öltöző

2020. július 14. - Asbee

Két nem túl sikeres szezont töltött el nálunk Geoff Schwartz, aki balszerencsés volt a sérülésekkel. Számos szurkoló kritizálta a falembert, de még annak ellenére sem vált el rossz szájízzel a csapattól, hogy tapasztalt néhány furcsa dolgot.

"Jól bántak velem, de állandóan sérült voltam amivel nem tudtam mit kezdeni. Törődtek a családommal, bármikor segítettek amikor szükségem volt rá. Bírtam Coughlint és a tulajdonosi kört is." -mondta Schwartz.

Sajnos nem volt mindig ennyire pozitív az öltözői légkör.

"Tele volt a csapat besúgókkal. Akármit mondtál eljutott az edzőkhöz, nem voltam még ilyen helyen. A pozícióm sem volt eldöntött, ami kétségeket szült, nem volt egy véleményen a front office és az edzői stáb."

Egy játékos azonban kiemelkedett a többiek közül:

"Nagyon nagy király volt Eli, egyszerűen imádom őt. Rossz színben tüntetik fel."

Sajnos nem meglepő dolgok, ezekben az években kezdtünk el elindulni a lejtőn. Korábban is látszott, hogy nem volt mindig összhang Jerry Reese és Tom Coughlin között, számos draftolt játékos csak a padon csücsült, de annak ellenére is évekig a rosteren maradtak, hogy semmit sem tudtak hozzátenni a játékhoz.

Az öltözővel kapcsolatban pedig csak reménykedni tudunk, az elmúlt két esztendőben nagyon kicserélődött a keret. Sajnos így sem vagyunk balhémentesek, gondoljunk csak DeAndre Baker és Aldrick Rosas ügyeire, amelyek nem vetnek jó fényt a franchise-ra.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr1016006154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása