Magyar New York Giants Szurkolói Blog

53-as roster tipp

2020. augusztus 14. - Asbee

A korábbiakhoz képest jóval nehezebb dolga van az embernek, ha meg akarja tippelni a csapata 53 fős keretét, hiszen nem lesz előszezon, ráadásul az edzőtáborok is zártkörűek. Most azért teszek egy próbát.

Quarterback (3): Daniel Jones, Colt McCoy, Alex Tanney

Nagy lehet a csata a harmadik helyért, hiszen könnyen elképzelhető, hogy Cooper Rush Jason Garrett embere és kiszorítja Tanney-t. Érzésem szerint három irányítóval vágunk neki a szezonnak, hiszen nagyon fiatal még Daniel Jones, ráadásul volt egy kisebb sérülése is, így kell a biztosíték.

Running back (4): Saquon Barkley, Dion Lewis, Wayne Gallman, Eli Penny

Többen vizionálták már Wayne Gallman zuhanását, de azt gondolom, hogy a gyakorlócsapatban kezdhet Javon Leake. Nehéz dolguk lesz a draftolatlan és a hátsó körös játékosainknak, hiába fognak brillírozni az edzéseken könnyen lehet, hogy csak a practice squad jut nekik. Egyrészt 16 játékost helyezhetünk ott el, másrészt a preseason hiánya miatt az ellenfeleknek sem lesz róluk sok információja.

Wide receiver (6): Sterling Shepard, Darius Slayton, Golden Tate, Corey Coleman, Cody Core, Binjimen Victor

Itt azonban elképzelhető, hogy odafér Binjimen Victor, akit jelenleg a legreményteljesebb UDFA elkapónknak tartok. Ha semmi sem jön közbe, akkor a többi öt játékosnak helye lesz a keretben.

Tight end (3): Evan Engram, Kaden Smith, Levine Toilolo

Reménykedjünk benne, hogy végre előjön az Evan Engramben rejlő potenciál, Kaden Smith ott folytatja ahol abbahagyta, Levine Toilolo pedig be tud majd segíteni a blokkjaival.

Offensive line (8): Andrew Thomas, Will Hernandez, Spencer Pulley, Kevin Zeitler, Nick Gates, Cameron Fleming, Matthew Peart, Shane Lemieux

Nagyjából adott a névsor, bár el tudom képzelni, hogy érkezik egy center vagy valaki beverekedi magát kilencedik emberként.

Defensive line (6): Dexter Lawrence, Leonard Williams, Dalvin Tomlinson, B.J. Hill, Austin Johnson, R.J. McIntosh

Igen korrekt ez a line up, bármikor be tud ugrani B.J. Hill és Austin Johnson is a padról, szóval a védőfal belső részének karcolnia kell.

Edge rusher (5): Markus Golden, Oshane Ximines, Lorenzo Carter, Kyler Fackrell, Carter Coughlin

A széleken azonban komoly gondban lehetünk, hiszen csak abban reménykedhetünk, hogy megismétli a tavalyi játékát Markus Golden, Oshane Ximines pedig fejlődni tud.

Linebacker (5): Blake Martinez, David Mayo, Ryan Connelly, Cam Brown, T.J. Brunson

A fő kérdés, hogy kit lehet coverage-ban alkalmazni?

Cornerback (6): James Bradberry, Corey Ballentine, Darnay Holmes, Dravon Askew-Henry, Grant Haley, Chris Williamson

Mit lehet írni? Röhejes ez a CB állomány.

Safety (4): Jabrill Peppers, Xavier McKinney, Julian Love, Sean Chandler

A safety-k között azonban nem olyan gáz a helyzet, simán el tudom képzelni, hogy egyszerre három játékosunkat is a pályára küldjük innen.

Special team (3): Chandler Catanzaro, Riley Dixon, Casey Kreiter

Megköszöntük Aldrick Rosas szolgálatait az ittas vezetéses balhéja után, így az egyszer már visszavonuló Chandler Catanzaro-nak kell bizonyítania.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4116140124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása