Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Melyik fiatalunk robbanthat idén?

2020. augusztus 31. - Asbee

Senkinek sem árulok el azzal nagy titkot ha azt írom, hogy nem lehetnek vérmes reményeink 2020-ban. Fiatal csapatunk van, a jelenlegi bő keretben mindössze heten töltötték be a harmincadik életévüket. Lehetünk akármennyire is gyengék, a keret összetétele miatt elég nagy esélyünk van arra, hogy valaki robbantson egy nagyot. Vajon ki lehet ez a játékos?

Kaden Smith

Mindenképp jó dolog lenne, ha fejlődni tud Smith, hiszen tavaly 268 yardot ért el 7 mérkőzésen úgy, hogy a 49ers előtte lemondott róla. Persze a túloldalon ott van az is, hogy a tündökléséhez szükség van Evan Engram hanyatlásához, aki egyelőre még nem tudta kimaxolni a benne rejlő potenciált. A blokkolójátéka egyértelműen erősebb Smith-nek, így amennyiben előnyben részesítjük a két tight endes felállásokat vagy esetleg rossz napot fog ki valamelyik top célpont, akkor így is esélye lehet a előrelépésre.

Nick Gates

Eddig három korrekt mérkőzésen van túl, ami egy szép kis hosszabbítást eredményezett a számára. Azt várhattuk, hogy Nate Solder kiválásával Gates lesz a jobboldali tackle de centerként számolunk vele. Nagyobb potenciál van benne, mint Jon Halapio-ban volt és van rá esély, hogy végre kineveljünk egy használható falembert.

Lorenzo Carter, Oshane Ximines

Gondolkodtam róla, hogy őket is belevegyem-e az írásba, hiszen azért bőven kaptak lehetőséget, annyira nem számítanak underground játékosoknak. Persze nekik talán a megugrandó léc is magasabban van, hiszen kezdő színvonalon kell játszaniuk. Meg kell mutatniuk, hogy okkal nem történt számottevő erősítés az elmúlt két évben a pass rusherek között. Egyelőre nagyon jó edzőtábora van Carternek, de a tétmeccseken még nem bizonyított. Ő a sokoldalúbb játékos, míg Ximines egyértelmű pass rush specialista. Vajon megtaláltuk a következő Umenyiorát?

Ryan Connelly

Ő is elkerülhette volna ezt a listát, de az ACL szakadása miatt csak négy mérkőzés jutott neki tavaly, így azért maradt bennünk kérdés, hogy 16 mérkőzésen tartani tudja-e ezt a formát. Remélhetőleg nem csökken az atletikussága, hiszen jó lenne Blake Martinez mellé egy olyan LB, aki a tight endeket is őrizni tudja.

Darnay Holmes

Egy első vagy második napos rookie-tól várja az ember a jó játékot, de egy 4. körös újoncnak általában idő kell. Csupa jó hírek érkeztek eddig Holmes-ról, így nem lepődnék meg, ha lenyomná a gyenge konkurenciát és ő lenne a kezdő slot CB. Acélból vannak a tökei, nem hátrál meg semmilyen kihívás elől, de remélhetőleg nem fogja fullba tolni a swaget.

Julian Love

Érthetetlenül kevés lehetőséget kapott újoncként, pedig ígéretesen teljesített. Akár ő is szerepet kaphat a slotban, de Xavier McKinney sérülésével szinte biztos, hogy safety-ként kell helytállnia. Nem probléma ez, hiszen Jabrill Peppers mellé kell egy FS. Peppers inkább a line of scrimmage-hez közel érzi jól magát, Love-nak pedig korábbi cornerbackként elegendő lehet a sebessége ahhoz, hogy levédekezze a mély zónákat. Kicsit merész egy ilyen tapasztalatlan játékos a védelem leghátsó vonalába állítani, de hozott anyagból dolgozunk és jobb ötletem sajnos nincs (Earl Thomas comments incoming).

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3116183860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása