Magyar New York Giants Szurkolói Blog

5 dolog, amire figyeljünk a 49ers ellen

2020. szeptember 27. - Asbee

0-2-vel kezdtük a szezont, így nem a legkedvezőbb előjelekkel vágunk neki a San Francisco 49ers elleni összecsapásnak. Ők 1-1-es mérleggel állnak, de a sérülések szinte szó szerint megtizedelték a csapatukat, így talán van némi esélyünk. Lássuk mik lehetnek a döntő tényezők.

1. Azok a fránya turnoverek

Jól tudja járatni a labdát Daniel Jones, azonban bármikor benne van egy eladott labda. Az első két fordulóban nem tudta kijavítani ezeket a hibáit és úgy tűnik, hogy minden héten ez lesz az egyik kitárgyalandó téma. Nem segíti az irányítónk helyzetét Saquon Barkley és Sterling Shepard hiánya, de a turnovereinek a nagy része nem ebből ered, így remélem le tudunk hozni egy meccset fumble és interception nélkül. Számos sérült van az ellenfél védelmében, szóval itt a remek alkalom, hogy bebizonyítsa Jones valóban kezdő szinten tud játszani.

2. Sérülések

Mi is balszerencsések vagyunk eddig, de a Niners mindenkin túltesz. Egy rakat játékosuk kidőlt és olyan embereik vannak IR-en, mint Nick Bosa, Richard Sherman, Deebo Samuel vagy Solomon Thomas. Rajtuk kívül Jimmy Garoppolo, Tevin Coleman, Raheem Mostert, Dee Ford és George Kittle sem lesz ott a pályán. Olyan esély előtt állunk, amelyet sok csapat ki tudna használni...

3. Evan Engram

Hosszabban is írtam már róla, hogy miért van szükségünk a tight endünkre. Teljesítményben fel kell lépnie Darius Slayton mellé és Golden Tate-tel kiegészülve veszélyes hármast alkothatnak. Az edzői stáb bízik benne, de így a negyedik szezonjában már be kell következnie annak a bizonyos áttörésnek.

4. Feléled végre a run defense?

305 yardot tett meg a földön Kyle Shanahan csapata, amelyet 5,6-os átlaggal abszolváltak, ezzel pedig a harmadik helyen állnak összetettben. A Jets ellen láthattuk, hogy a nagy játékra is képesek, azonban Raheem Mostert és Tevin Coleman ellen kell helytállniuk. A támadófaluk egészséges, így minden adott ahhoz, hogy ne essenek vissza, de azért előny lehet ez a védelmünknek. Hogy miért lesz fontos a futójáték megállítása? Hibára kell kényszeríteni Nick Mullens-t, ezt pedig úgy tudjuk megtenni, ha a hátára kell venni az offense-t. Jobb játékot várhatunk tőle mint az elmúlt héten, hiszen akkor a padról kellett beállni, most pedig az ő játékára lesz optimalizálva az offense, de ha vele sem tudunk mit kezdeni, akkor lehúzhatjuk a rolót.

5. Javulás kell a secondary-től

Nagyon bekezdett James Bradberry, de mögötte egyelőre óriási űrt találunk. Egyre több lehetőséget kap Logan Ryan, remélhetőleg sikerült már beépülnie a csapatba. Nagyon csendes Jabrill Peppers, lényegesen több játékot kell megcsinálnia. Julian Love és Corey Ballentine katasztrófa, ne lepődjünk meg, ha utóbbi helyett Isaac Yiadom lesz a kezdő, de Love még nagyobb csalódásnak számít.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2516216494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása