Magyar New York Giants Szurkolói Blog

5 dolog, amire figyeljünk az Eagles ellen

2020. október 21. - Asbee

Vasárnap megszereztük az első győzelmünket a csoportrivális Washington ellen, péntek hajnalban pedig egy újabb NFC East ellenfél ellen kell megküzdenünk, hiszen a Philadelphia Eagles otthonába látogatunk. Lássuk mik az esélyeink.

Ideje lenne nyerni...

Utoljára 2016. november. 6-án győztünk az Eagles ellen, tehát közel 4 éve ennek. Változtatni kell ezen, hiszen talán a legnagyobb riválisunkról van szó és fáj már, hogy sorozatban vereséget szenvedünk ellenük és a Cowboys ellen is. Ráadásul bunkóságban az élen vannak a Philadelphia szurkolói, így külön öröm lenne két vállra fektetni őket.

Passzjáték?

Eljutottunk oda, hogy több yardot tettünk meg a földön, mint a levegőben, ami eléggé fájdalmas tény. A 21. században nem ez a jó irány és képtelenség lenne ezzel a 'stratégiával' komolyabb sikereket elérni. Újra a csapattal készült Sterling Shepard, arról azonban még nincs információ, hogy a pályán is ott lesz a TNF-en. Egy biztos, valamilyen megoldást találni kell a légi támadásaink gyengeségére.

Andrew Thomas vagy Matt Peart?

Nagy meglepetés volt, hogy Peart kezdett vasárnap, mint utólag kiderült fegyelmezetlenségi okokból történt így. Jól is játszott a backup tackle, akin rögtön nagy lett a hype. Azt mondom, hogy várjunk egy kicsit az üdvrivalgással, hiszen nincs még kellő snapszám Peart mögött, ez a néhány drive kevés a megítéléséhez, de az tény, hogy nagyon jól mutatkozott be. Persze király lenne, ha mindketten kezdő szinten tudnának teljesíteni és hosszú évekre megtalálnánk a tackle párosunkat.

Pass rush

Nagyon elszálltunk Kyler Fackrell kiharcolt fumble-jától, de úgy összességében nem sikerült kellő nyomást helyezni Kyle Allenre. Nem kapott sok lehetőséget Markus Golden, így rögtön leigazoltuk Jabaal Sheardet. Sokkal nehezebb dolgunk lesz Carson Wentz ellen, aki kezdi megtalálni önmagát és lényegesen nehezebb a földre vinni, mint számos más irányítót.

Sérülések

Nálunk IR-re került Tae Crowder (akit szvsz Pearthez hasonlóan szintén túlhype-ounk), de nagyobb a baj az Eagles-nél, hiszen nem léphet pályára a Zach Ertz, Malik Jackson, Miles Sanders hármas. Vajon kit fognak jobban megzavarni ezek a hiányzások?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2916251812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása