Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Melyik játékosunktól válhatunk meg?

2020. október 27. - Asbee

Közeledik a trade deadline határideje, ráadásul már aktivizáltuk magunkat, hiszen visszaengedtük Markus Goldent Arizonába. Persze a pletykák továbbra sem alaptalanok, számos olyan játékosunk van, akiktől megválhatunk a következő héten.

Golden Tate

Meglepetésnek hatott a tavalyi leigazolása, hiszen egy megfiatalított csapatba érkezett meg, ráadásul előtte az Eagles-nél csak kereste a helyét. Nem lesz már fiatalabb és számos esetben eltűnt a pályán, ugyanakkor a szenvedésében benne van Jason Garrett inkompetenciája is. Dobhat valamit az értékén a múlt csütörtöki touchdownja, de túl nagy ellenértékre ne számítsunk. Amennyiben marad nálunk úgy neki lesz az egyik legnagyobb esélye, hogy a szezon végén megválunk tőle, így indokolt lehet egy csere.

Evan Engram

Hullámvasút volt az eddigi karrierje, de talán nem volt még ennyire mélyen. Az idei 13 labdaeladásunkból ötben volt valamilyen szerepe és statisztikailag is a leggyengébb szezonját futja. Sokat volt sérült az elmúlt négy esztendőben, így elképzelhető, hogy némileg visszaesett az atletikussága is, de az szinte biztos, hogy nem tudunk mit kezdeni az erősségeivel. Lehívtuk az ötödik éves opcióját és talán láthat benne még valaki némi upside-ot, azt azonban szinte biztosnak tartom, hogy nem fog már nálunk komoly sikereket elérni. Állítólag nem kívánunk megválni tőle, de elképzelhetőnek tartom, hogy ezzel csak az árát próbáljuk feljebb vinni.

Kevin Zeitler

Tate mellett az ő nevét is bedobták, ami nem is csoda, hiszen már csak a múltjából él. A liga egyik legjobb guardjaként játszott anno a Bengals-nál, a Browns-ban kicsit visszaesett, nálunk pedig már egyáltalán nem domináns. Egy biztos: nem hozta meg a kívánt stabilitást és az életkorából adódóan más irányba kell elmozdulnunk. El tudom képzelni, hogy egy falemberhiányos versenyképes csapat bejelentkezik érte, persze az ár igencsak alacsonyan lesz.

Dalvin Tomlinson

Ez fájdalmas lenne, legalábbis nekem, de sajnos ezt a lépést sem zárhatjuk ki. A szezon végén valószínűleg vagy őt vagy Leonard Williams-t fogjuk megtartani, utóbbi stílusa a látványosabb, míg szerintem Tomlinson a hasznosabb. 26 évesen a legjobb korban van, könnyen lehet, hogy most következnek majd a pályafutásának a legtermékenyebb évei. Williams-ért 3+5-t adtunk tavaly, ez alatt Tomlinsonért sem állnék szóba senkivel.

Jabrill Peppers

Kis esélyt látok Peppers távozására, de az ő nevét is bedobta már valaki. A probléma vele kapcsolatban, hogy anno a Michiganen a szélek lezárását bízták rá, közel játszott a line of scrimmage-hez, a profik között azonban ehhez nincs meg a mérete, ráadásul számos szerelést elhibázott már, a coverage pedig nem az erőssége. Ennek ellenére 3-4 hetente villan egy nagyot és az öltözőben sem bomlasztó alak, de ha jön a megfelelő ajánlat, akkor én elgondolkodnék.

Még egy fontos kérdés

Persze arra is utalást adhat a határidő előtti aktivitásunk, hogy mi a célunk a keret menedzselésével. Amennyiben nem tervezünk tovább Dave Gettlemannel úgy elképzelhető, hogy ezeket a manővereket sem fogjuk erőltetni és nem válunk meg szotyiért néhány játékosunktól, inkább a következő GM-re bízzuk a sorsukat. Persze azt sem zárhatjuk ki, hogy felülről jön az utasítás a kiárusításra. Tavaly is felmerült már ez a kérdés, akkor (sajnos) igaznak bizonyult az első állítás.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4216259932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása