Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Top 5 draft prospect: futók

2022. április 11. - Asbee

Szükségünk lehet egy új futóra, hiszen Saquon Barkley egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, az esetleges erős szezon utáni szerződéshosszabbítás pedig a sérülékenysége miatt jelentene kockázatot. Vajon megtalálható ebben a listában a jövő embere.

1. Kenneth Walker III (Michigan State)

A Wake Foresten kezdte az egyetemi pályafutását, de ott nem kapott sok lehetőséget, így a 2020-as esztendő után úgy döntött, hogy a Michigan State-re transferel. Ez nagyon bejött neki, hiszen ott alaposan odacsapott a lovak közé, a Heismanra is volt egy halovány esélye. Remekül vált irányt és a játékstílusa könnyen átültethető az NFL-ben elvártakra, ráadásul nem használták el a college-ban, így ő lehet az egyetlen RB, aki már az első napon kiválasztásra kerül

2. Breece Hall (Iowa State)

A középiskolás évei során nem volt túl nagy érdeklődés az irányába, de azonnal kezdő lett az Iowa State-en, ahol három produktív éven van túl. Meglepően jól sikerültek a felmérős eredményei, hiszen a pályán nem tűnik ennyire gyorsnak, azonban nagyon jól lát a pályán, valamint kellőképp türelmes, így neki is minden esélye megvan ahhoz, hogy kezdő RB legyen.

3. Isaiah Spiller (Texas A&M)

Ha valaki egy „klasszikus” 3 down backet keres magának, akkor Spiller lehet az embere. A teljes egyetemi pályafutása alatt konzisztensen teljesített, végig egyenletes számokat hozott. Mint minden fiatal futónak, így a passzblokkolásban neki is javulnia kell, de fejleszthető ebben a tekintetben, ráadásul az elkapásoknál is hatékonyan alkalmazható. 541 carry-t kapott a college-ban, így bőven terhelhető még, ráadásul a 217 lb tömege is masszívnak számít.

4. James Cook (Georgia)

Nagyon remélem, hogy a megfelelő rendszerbe fog kerülni Cook, hiszen a testalkatán látható a limitáltsága, azonban a felvételeken mintha eggyel magasabb sebességi fokozatban üzemelne a többiekhez képest. Nem lehet meccsenként 25 alkalommal beküldeni a két tackle közé, de megtalálja a réseket a védelemben és az elkapásaival is be tud segíteni. Nem véletlenül cseng ismerősen a neve, Dalvin Cook öccséről van szó. Érdemes tanulmányozni a meccsfelvételeit, hiszen a hírek szerint komolyabb érdeklődést mutatunk az irányába.

5. Kyren Williams (Notre Dame)

Számos helyen nem rangsorolják ilyen magasan, szerintem azonban Cookhoz hasonlóan ő is sokra viheti egy megfelelő rendszerben. Korábban slot elkapóként szerepelt, így több pozícióban is bevethető, a korábban említett Hallhoz ellentétes módon pedig ő mintha gyorsabb lenne a felmérős eredményeihez képest. Egy James White szerű karrier összejöhet neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4017803779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása