Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Top 5 draft prospect: edge rusherek

2022. április 18. - Asbee

Végeztünk a támadókkal, jöhetnek a védők. Itt kicsit jobb a helyzet, azonban számos kulcsemberünk szerződése lejár a közeljövőben, ráadásul alig van használható passzsiettetőnk, így ide is elfér az erősítés. Jöjjenek a jelöltek.

1. Kayvon Thibodeaux (Oregon)

Hosszú ideig megoszlottak a vélemények, hogy ő vagy Hutchinson a legjobb pass rusher, aztán ahogy közeledtünk a télhez egyre nagyobb lett az ellenszenv Thibodeaux irányába. Állítólag nem ad bele mindent, ami nem látszik a játékán és sokakat zavar a szókimondó stílusa, szerintem ez sem probléma. Dinamikus játékosról beszélünk, aki tökéletesen érezné magát egy 3-4-es védelemben és hosszú ideig megoldhatja a pozíciót.

2. Aidan Hutchinson (Michigan)

Nagyot ment az utolsó szezonjában, 14 sacket szerzett. Nem véletlenül hasonlítják a Bosa testvérekhez, akiktől ugyan egy kicsit elmarad, de a profik között képes lehet az ő szintjüket hozni. Az erejével és a gyorsaságával is nyerni tud, ráadásul a futás ellen is hatékony.

3. Travon Walker (Georgia)

A combine óta óriási hype van rajta és már arra is esélyesnek tartják, hogy ő legyen az 1/1. Ez szerintem kissé túlzó, hiszen játékosként fejlődnie kell és nem hozott olyan számokat, amelyek azt indokolnák, hogy őt vigye el a Jaguars. Ne feledjük, hogy ezek ellenére egy szörnyeteg, aki páratlan fizikai képességekkel rendelkezik és a megfelelő edzői stáb a liga egyik legjobb passzsiettetőjévé nevelheti ki.

4. Jermaine Johnson (Florida State)

Hosszú utat járt be, Community College-ben kezdett, majd a Georgiára került, végül pedig a Florida State-en fejezte be az egyetemi pályafutását. Nemcsak az Seminoles, de az ACC legjobb védője is ő volt 2021-ben, totális dominanciát mutatott. Akár még Walker elé is rangsorolhattam volna, de most engedtem a szakértők kísértésének. Ha nem megyünk bele egy trade-be és valamelyik falembert választjuk az ötödik választási joggal, akkor nem bánkódnék, ha Johnsont hoznánk el az 1/7-tel.

5. David Ojabo (Michigan)

Borzasztó balszerencsésen alakult a felkészülése, hiszen achilles-ín szakadást szenvedett a pro day-en. 15 évesen költözött az USA-ba és két évvel később ismerkedett meg a szeretett sportágunkkal. Ennek köszönhetően nem alakult még ki a játéka, azonban így is sikeres tudott lenni és ha nem állítja meg a sérülése, akkor sokat kihozhatnak belőle az NFL edzők.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr8317810653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása