Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Top 5 draft prospect: DT-k

2022. április 19. - Asbee

Talán kijelenthető, hogy egy pozícióval lehettünk elégedettek az elmúlt években, ők pedig a defensive tackle-k voltak. Kicsit más lett 2022-re a leányzó fekvése, hiszen az elmúlt másfél évben B.J. Hillt elherdáltuk, Dalvin Tomlinsont és Austin Johnsont pedig a szabadügynökpiacon veszítettük el, de egyelőre így sem ég a ház. Azért vessünk egy pillantást a legjobb újoncokra.

1. Devonte Wyatt (Georgia)

Vannak nála fiatalabb rookie-k, hiszen már 24 éves múlt, de az idei legjobb 3-tech DT. A sebességével és az erejével is nyerni tud, mindegyik downnál alkalmazható. Az atletikusságának köszönhetően a határ a csillagos ég lehet nála.

2. Jordan Davis (Georgia)

Egy igazi szörnyetegről beszélünk, aki 341 lb tömeggel futott 4,78 másodperces időt 40 yardon. Ahogyan várható nem ő a legjobb pass rusher, de nem is ezért tartották. A profik között is kiváló nose tackle lehet, azonban a testalkata miatt a meccs közbeni pihenőre is szüksége van.

3. Travis Jones (Connecticut)

Gyenge csapatból érkezik, 2019 óta 4-23-as mérleget tudott felmutatni a UConn, Jones azonban kiemelkedett a játékostársai közül. A Senior Bowlon mutatott teljesítménye is megerősítette az esetlegesen kétkedőket, a csapatának a legjobb defensive tackle-je volt. A pass rush technikáján még javítania kell, de az erejének és a gyorsaságának köszönhetően bármikor gondot tud okozni a falembereknek.

4. Perrion Winfrey (Oklahoma)

Nem használta ki a Sooners kellőképp a képességeit, azonban a Senior Bowlon lekerült róla a póráz és kiválóan helytállt. Óriási erő lakozik benne, nem szívesen áll fel vele szembe a falember. Hatékonyan játszik, a szereléseinek a 40%-át a backfielden hajtotta végre.

5. DeMarvin Leal (Texas A&M)

A védőfal különböző részein bevetették, hol DT-ként, hol DE-ként állt fel a snaphez. Ebből is következik, hogy a kisebb testalkatú belső falemberek közé tartozik, aki 3-tech DT, vagy 5-tech DE lehet a profik között. Ő már inkább a projekt kategóriába tartozik, de sokat dob az értékén, hogy oda tud érni az ellenfél irányítójához.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr8617810991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása