Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Top 5 draft prospect: linebackerek

2022. április 25. - Asbee

A linebacker sornak is kell a segítség, hiszen Blake Martinez ACL szakadás után tér vissza, a társai pedig nem feltétlenül képviselnek kezdő szintet. A kínálat szerencsére bőséges, lássuk kikből válogathatunk.

1. Devin Lloyd, Utah

Ő az idei legsokoldalúbb játékos, meg tudja állítani a futót, odaér az irányítóhoz és coverage-ban sem elveszett. Gyakorlatilag minden rendszerben megállja a helyét, bármelyik védelemben el lehet képzelni. Nálam Lloyd az egyedüli egyértelműen 1. körös LB.

2. Nakobe Dean, Georgia

A legjobb egyetemi linebackernek választották 2021-ben. A mérete ellene van, de így is megvan a képessége ahhoz, hogy belenyúljon a mérkőzés alakulásába. Ugyan gyanús kicsit, hogy nem futott 40 yardon, de a hatótávja rendben van és a játékot is olvasni tudja.

3. Quay Walker, Georgia

Egy újabb LB a bajnok Georgiáról, Dave Gettlemannek rendesen izzadna már a tenyere. Középiskolában még passzsiettetőként alkalmazták Walkert és némi időbe telt neki, hogy felvegye az NCAA ritmusát. Ugyan nem tökéletes a játéka, de az atletikussága és a mérete nagy upside-ot rejt magában.

4. Chad Muma, Wyoming

Muma is egyértelműen 2. napos tehetségnek számít, a legjobban ő szereli le az ellenfeleket az idei class-ban. Mindig a játékszer környékén tartózkodik, remek ösztönökkel bír. Nem neki van a legmagasabb plafonja, azonban már az első naptól kezdő lehet.

5. Leo Chenal, Wisconsin

A nagy testalkatú játékosok közé tartozik a posztján, ennek ellenére nincs a leglassabbak között. Jól alkalmazható a blitz-eknél és zone coverage-ban is, ráadásul az ösztönei is rendben vannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2517816379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása