Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Az edzőtábor 5 legnagyobb kérdése

2021. július 26. - Asbee

A végéhez közeledik az idei uborkaszezon, hiszen szépen lassan minden csapat megkezdi a 2021-es edzőtáborát. A preseasonra kicsit még várni kell, de lássuk kire és mire figyeljünk a traning camp alatt.

Tovább

NFC East pozíciós rangsor: cornerbackek

Az elmúlt évtizedben a passzjáték vált a támadósorok elsődleges fegyverévé, így a secondary-k szerepe is megnőtt. Szinte akkora teher hárul a cornerbackekre, mint a passzsiettetőkre, sőt olvastam már olyan véleményt is, amely szerint nagyobb befolyással van a játék alakulására egy CB. De mi a helyzet az NFC Eastben?

Tovább

NFC East pozíciós rangsor: belső védőfalemberek

A támadóegységek végére értünk, ahol erőteljes dallas-i fölényt tapasztaltunk. Következik a védelmek bemutatása, amelybe erőteljes dollármilliókat fektettünk az elmúlt években. A defensive tackle-k lesznek elsőként terítéken, amely hálátlan pozíció tud lenni, hiszen nem ezek a játékosok vannak általában előtérben, azonban a hiányuk rögtön láthatóvá válik.

Tovább

NFC East pozíciós rangsor: támadófal

Az offense szerves részét képezi a támadófal, hiszen időt kell hagyni az irányítónak, illetve a futóknak is meg kell nyitni az útvonalat. Érdekesen alakult a tavalyi esztendő, hiszen a Cowboys és az Eagles ötösét is megcsonkították a sérülések, nálunk egyelőre nem bizonyítottak kellőképp a fiatalok és a Washingtonnál is voltak változások. Lássuk hát kik fogják megvédeni az NFC East quarterbackjeit.

Tovább

NFC East pozíciós rangsor: futók

A csapatok legfontosabb pozícióját, az irányítót letudtuk, így most egy egyre inkább elértéktelenedő poszt felé vesszük az irányt, hiszen a running backek következnek. A QB-k között egyértelműbb volt a helyzet, itt nagyon nehezen tudtam létrehozni a listám. Persze valószínűleg nem is ezeken a játékosokon fog múlni a szezon.

Tovább
süti beállítások módosítása