Draft Prospectek: Cesar Ruiz, C (Michigan)

2020. április 02. - Lotus86

Sajnálatos módon csapatunk számos olyan pozícióval rendelkezik, mely segítségre szorul és a szabadügynök piac nem volt elég az összes lyuk befoltozására. Ezen sorok írója reménykedett abban, hogy többek között a center pozícióba is érkezik erősítés, azonban ez nem történt meg szóval nézzünk körül a draftra jelentkezett centerek között. Elsőként a Michigan Wolverines falemberével, Cesar Ruizzal ismerkedhetünk meg.

Tovább

Draft Prospectek: Jeffrey Okudah, CB (OSU)

 Prospectismertetőnk következő alanya az idei class legjobb CB-je, az Ohio State playmakere, Jeffrey Okudah . Nem meglepetés, hogy James Bradberry megszerzése ellenére is igen karcsú a DB sorunk, így, amennyiben elérhető lesz még, a corner kiválasztása sem tűnne ésszerűtlen döntésnek az 1/4-es pickkel. 

 

Tovább

Draft Prospectek: A.J. Epenesa, EDGE/DE (Iowa)

A prospectek bemutatása dübörög tovább és mivel a védelmünkre ráfér az erősítés ezért most nézzünk szét a labda azon oldalán is. Dave Gettlemanről köztudott, hogy "egészségtelen" vonzalmat táplál a kétajtós szekrények iránt, tehát nála bármikor benne van, hogy draftol/igazol valalkit a védőfalba. A.J. Epenesa pedig lehet, hogy túl nagy csábítás lesz az öregnek a 2. kör elején.

 

Tovább

Draft prospectek: Andrew Thomas, OT (Georgia)

Folytatódik a támadófalemberek bemutatása, hiszen természetesen továbbra is komoly esély van rá, hogy ide fog érkezni az első körös választottunk. Jedrick Wills és Tristan Wirfs bemutatásra került már, általában az ő nevük tűnik fel a leggyakrabban, de Andrew Thomas-ról is szót kell ejteni, akinek reális esélye van arra, hogy végül ő váljon be a legjobban a profik közül a "nagy négyesből".

Tovább

Hogyan is néz ki a keretünk?

Lezajlott a szabadügynök piac lényegi része, Dave Gettleman felhasználta a rendelkezésére álló dollármennyiséget, így nagy nevű free agentet már nem fogunk igazolni. Optimális esetben úgy mennek neki a csapatok a draftnak, hogy nincs hiányposztjuk és az elérhető legjobb játékosok közül mazsolázhatnak. Persze nálunk már évek óta nem ez a helyzet és talán menőbb névsort is el tudtunk volna képzelni az érkező játékosoknál.

Tovább

Draft prospectek: Jerry Jeudy, WR (Alabama)

Ugyan a draftot illetően a támadófal és a védelem a slágertéma, de más pozíciókat sem szabad elfelejteni, hiszen számos meglepetést okozott már Dave Gettleman az elmúlt  két évben. Nem állunk rosszul az elkapók között, hiszen Sterling Shepard megbízható játékos, Darius Slayton a meglepetésember, Golden Tate pedig még mindig nagy játékokra képes, de azért ide is elfér az erősítés. Mi van, ha beleszeret valamelyik első körös WR-be a GM-ünk?

Tovább

Draft prospectek: K'Lavon Chaisson, EDGE (LSU)

Továbbra sem megoldott probléma a védelem legégetőbb pozíciója, a pass rusherek helyzete. Lorenzo Carter és Oshane Ximines mellé Kyler Fackrellt igazoltuk le, a cap space pedig elfogyott, így vélhetően a drafton kell nagyot alakítani. Valami isteni csoda kellene ahhoz, hogy nálunk kössön ki Chase Young, így csak egy letrade esetén juthatnánk az első napon egy pass rusherhez. K'Lavon Chaisson az egyik nagy név.

Tovább

Draft prospectek: Tristan Wirfs, OT (Iowa)

Gyakorlatilag minden jel abba az irányba mutat, hogy a támadófalat fogjuk megerősíteni az idei draft első körében. Négy olyan játékos is van, akik tutira ekkor fognak gazdára találni és a papírforma alapján egy letrade sem rondítana bele a helyzetünkbe. Tristan Wirfs a legforróbb név mostanában, lássuk kiről is van szó.

Tovább

A legújabb igazolásunk: Kyler Fackrell

Gondolom emlékeztek még amikor a 2016-os draft előtt tiltakoztam Leonard Floyd megszerzése ellen. Volt még abban az évben néhány elmés gondolatom, miszerint Kamalei Correa a szegény ember Floydja, Kyler Fackrell pedig a szegény ember Correája. Most leigazoltuk a korábbi Packers játékost, egy éve lesz bizonyítani.

Tovább

Free Agent Tracker

Érkezők

James Bradberry CB - 3 év, 45 millió dollár, amiből 32 garantált
Blake Martinez LB - 3 év, 30 millió dollár
Levin Toilolo TE
Kyler Fackrell EDGE - 1 év, 4,6 millió dollár
Nate Ebner ST
Cameron Fleming OT - 1 év, 4 millió dollár
Colt McCoy QB

Távozók

Antonio Hamilton CB/ST - Chiefs
Mike Remmers OT - Chiefs

Hosszabbítók

Eli Penny FB - 2 évre hosszabbított
David Mayo LB - 3 éves, 8,4 millió dolláros szerződést írt alá
Leonard Williams DT - franchise taget kapott
Aldrick Rosas K - 2. körös tendert kapott, ezzel 3,2 millió dollárt kereshet idén
Cody Core WR/ST - 2 év, 4,7 millió dollár
Corey Coleman WR

A free agent piac low budget megoldásai

Alig több mint egy hét múlva kezdődik az idei szabadügynök piaci őrület és a csapatunk a legjobb 10-ben lesz az elkölthető pénzmennyiséget illetően. Persze óvatosan kell bánni a dollármilliók kiosztásával, hiszen rendre nem azok a franchise-ok vannak ott az elejében akik lerabolnak mindenkit. Több klasszis játékossal is összeboronáltak már minket, most azonban a náluk valamivel olcsóbban megszerezhető, de szintén hasznos free agentekre fogok fókuszálni.

Tovább

Draft prospectek: Isaiah Simmons, LB/S (Clemson)

Alapos fejlesztésre szorul a védelmünk, amely a liga alján kullogott 2019-ben. Felmerül tehát, hogy ide draftoljunk az 1/4-es választással és Isaiah Simmons neve tűnik fel a leggyakrabban. Szélsebes 40 yardot tolt a Combine-on, ami tovább növelheti az értékét, de vajon be tud kerülni a top 5-be egy olyan játékos, akinek nehéz meghatározni a valódi posztját?

Tovább