Megműtötték Nate Soldert

2019. május 18. - Asbee

Kihagyja a tavaszi edzéseket a vakoldali tackle-nk, Nate Solder, aki bokaműtéten esett át. A jó hír azonban, hogy az edzőtáborra már bevethető lesz.

Egy csontkinövést kellett eltávolítani és a hírek szerint nincs szó komoly beavatkozásról. Érdekes lesz látni, hogy ki lehet tavasszal a helyettese, Mike Remmers érkezésével Chad Wheeler lehet a beugró OT. A szezon első felében elmaradt a várakozásoktól a korábbi Patriots játékos teljesítménye, de később javulni tudott, így ha ezen a szinten folytatja, akkor nem lesz probléma ezen a poszton.

Ahogyan látom a draft utáni helyzetünket

Lezárult az offseason legjobban várt eseménye, a draft, amely igencsak kétes reakciókat váltott ki a szurkolókból. Bőven lesz időnk emészteni a döntéseket, hiszen most már csak néhány OTA és minicamp van hátra az edzőtáborig (remélhetőleg letartóztatások nélkül). Megállhatunk elmélkedni kicsit, így most én is ezt teszem. Vigyázat, szubjektív írás következik!

Tovább

Három játékos járt sikerrel a tryouton

Nemcsak az újoncaink mutatták meg magukat az e heti edzésnapokon, hanem számos játékos lehetőséget kapott arra, hogy roster helyet szerezzen magának a következő hónapokra.

Az OLB Nate Harvey térdsérülést szenvedett és IR-re került, így őt nem fogjuk már látni. Ryan Anderson személyében riválist kapott a punterünk, Riley Dixon. Tavaly nem járt sikerrel a ligában Anderson, idén újra próbálkozik. Az egyetemen az alsóbb osztályokban focizott, majd a diploma után a Rutgers-re transferelt, ahol kiváló teljesítményt nyújtott.

Tenny Adewusi a következő játékos akit megtartottunk. Ő a Delaware safety-je volt, 4,51 másodperces 40 yardot futott a pro day-en.

Alex Jenkins (EDGE) Angliából származik és az elmúlt két esztendőt a New Orleans practice squadjában töltötte el.

Ugyan nagyon kevés esély van arra, hogy bármelyikük is az aktív keretbe kerüljön, de a játékosok szemszögéből nézve mindenképp hatalmas jelentőségű egy ilyen sikeres próbajáték.

Az újoncok mezszámai

Holnap kezdődik a rookie-k számár a minicamp, így kiválasztották a játékosok a mezszámaikat. Persze ezek még nem a hivatalosak, számos változás elképzelhető az alapszakaszig, de jöjjön a lényeg:

 

UDFA tracker

A következő draftolatlan játékosok köthetnek ki nálunk:

RB Jonathan Hilliman, Rutgers 
WR Reggie White Jr, Monmouth
C James O' Hagan, Buffalo
OT Paul Adams, Missouri
LB Josiah Tauaefa, UTSA
CB Jake Carlock, LI- Post
S Jacob Thieneman, Purdue
RB Dominick Bragalone, Lehigh (tryout)
CB Tenny Adewusi, Delaware (tryout)
LB Jeremiah Harris, Eastern Michigan
P Ryan Anderson, Rutgers (tryout)
S Mark McLaurin, Mississippi State
WR Alex Wesley, Northern Colorado
TE C.J. Conrad, Kentucky
DL Breckyn Hager, Texas

A lista egyelőre nem hivatalos.

7/232: George Asafo-Adjei, OT (Kentucky)

Előzetesen várhattuk a támadófalba is az erősítést a drafton, hiszen egy jobb oldali tackle-re mindenképp szükségünk van (bár könnyen lehet, hogy csak idő kérdése Mike Remmers megszerzése), de túl nagy erőforrást nem fektettünk az O line fejlesztésébe. Mindössze a hetedik körben érkezett egy játékos a jó nevű George Asafo-Adjei személyében.

Nincs wikipedia oldala. 6’5” magas és 306 lb tömegű. A Kentucky-ra járt négy évig. Kb. ennyi. Ilyen névvel nem tudsz rossz embert húzni.

6/180: Corey Ballentine, CB (Washburn)

Corey Ballentine előtt eddig öt játékost draftoltak a Washburn egyeteméről, közülük kettőt a csapatunk. Egyelőre eléggé tragikus sorsa van Ballentine-nak, hiszen a kiválasztása után néhány órával lövöldözés volt az egyetemének a campus-án, ahol a korábbi csapattársát és szobatársát Dwane SImmons-t megölték és őt is meglőtték. A hírek szerint ez nem veszélyezteti a pályafutását és néhány hét múlva felépül. Most koncentráljunk a képességeire.

Tovább