Top 50 big board

2019. április 23. - Asbee

Tömegével kapjuk az arcunkba a mockokat, szinte már azt sem tudjuk hova kapjuk a fejünket. Lehet én is írok még egyet, majd meglátjuk mennyire lesz rá időm. Mindenesetre most itt egy 50-es lista a legjobb játékosokról.

Tovább

Daniel Jones: a valaha volt legunalmasabb irányító?

Nagyon nagy hype-ot kapott a "célegyenesben" Daniel Jones és szinte eljutottunk oda, hogy ő a legnépszerűbb játékos az 1/6-ra. Korábban az első kör második felébe várták, de az elmúlt két hétben mintha fordult volna a kocka. Persze ez smokescreen is lehet, általában nem a draft előtti napokban tör rá a csapatokra az őszinteségi roham. Ettől függetlenül azonban vetettem egy újabb pillantást a Duke QB-ra.

Tovább

Mire lehet alkalmazni az idei elkapókat?

Mélynek mondják a szakértők a WR class-t, a szokásosnál is több játékosnak adtak draftolható értékelést. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy senki sem emelkedik ki kellőképp ebből a névsorból, talán D.K. Metcalf az, akitől néhány helyen el vannak ájulva, jelenleg azonban nem találunk Julio Jones szerű tehetséget. Szinte egy olyan elkapó sincs, akit változatos feladatokra is alkalmazni lehetne, azonban többen is remekelnek a játék egy-egy elemében. Lássuk kinek mi a specialitása.

Tovább

Draft prospectek: Dwayne Haskins, QB (Ohio State)

A védelem megerősítése és egy első körös QB megszerzése lehet a cél az idei drafton. Dwayne Haskins az egyik irányítójelölt, aki remek éven van túl és úgy döntött, hogy Urban Meyer távozása után ő is elhagyja az Ohio State-et. Vajon sikerült annyira meggyőznie a csapatokat, hogy elvigye valaki a top 10-ben?

Tovább

Draft prospectek: Dexter Lawrence, DT (Clemson)

Empty taxi írt a First Downra Dexter Lawrence-ről, így ezt most eljuttatom hozzátok is:

Sok mindent elmond az idei DL class minőségéről, hogy mai emberünket Dexter Lawrence-t legtöbbször Dontari Poe-hoz hasonlítják (méretben és atletikusságban is hasonlóak a mérőszámaik), akit 2012-ben 1/11-re választott ki a Kansas City Chiefs, Lawrence esetében pedig senki nem lepődne meg, ha 2/11-re kelne el.

Tovább

Melyik első körös passzsiettető illik a védelmünkbe?

Bővelkedik a nagy reménységű védőkben az idei draft, számos nagy tehetséget adhat ez a class a ligának. Közülük emelkednek ki az edge rusherek, akik közül hat játékos is gazdára találhat a játékosbörze első napján. Mit ad isten, a csapatunk egyik legnagyobb hiányposztjával van dolgunk, így számos szurkoló vár ide egy játékost a nyitó körben. Vajon ki az aki kiteljesedhet James Bettcher szisztémájában?

Tovább

A 2019-es sorsolásunk

Elkészült a 2019-es sorsolásunk, amely a következőképp néz ki:

 • Wk1: @ DAL, 4:25pm
 • Wk2: BUF, 1pm
 • Wk3: @ TB, 4:05pm
 • Wk4: WSH, 1pm
 • Wk5: MIN, 1pm
 • Wk6: @ NE P (TNF)
 • Wk7: AZ, 1pm
 • Wk8: @ DET, 1pm
 • Wk9: DAL (MNF)
 • Wk10: @ NYJ, 1pm
 • Wk11: BYE
 • Wk12: @ CHI, 1pm
 • Wk13: GB, 1pm
 • Wk14: @ PHI (MNF)
 • Wk15: MIA, 1pm
 • Wk16: @ WSH, 1pm
 • Wk17: PHI, 1pm

Mint az elmúlt években oly sokszor, ezúttal is Dallas-ban kezdünk. Nem kell sokszor éjszakáznunk, három darab primetime mérkőzésünk lesz, a legtöbbször pedig magyar idő szerint 19 órakor lépünk pályára. Lehet készülni a meccsnézésekre!

Draft prospectek: Drew Lock, QB (Missouri)

Szándékosan hagytam a végére a top irányítókat, akiket egészen biztosan megemlítenek majd a csapatunkkal kapcsolatban. Ugyan elég nagy esélye van arra Kyler Murray-nek, hogy ő legyen az 1/1, de Drew Lock is egyre népszerűbb játékos lett mostanában. Vajon a Missouriról is ki tud jönni egy jó irányító?

Tovább

A Russell Wilson pletyka

Az elmúlt napokban felerősödtek a Russell Wilsonnal kapcsolatos vadhajtások. Állítólag megunta a seattle-i életet és mindenképp New Yorkba akar költözni. Azért nem eszik ennyire forrón a kását, senki se hűtse be a pezsgőt, mert még a Beckham trade-nél is hihetetleneb lenne ez a tranzakció. Az én személyes véleményem következik.

Tovább

Draft prospectek: Rashan Gary, Michigan (EDGE)

Számos jó védőt adhat az idei draft class az NFL-nek, főleg a D line évfolyam mély nagyon. Számos "tuti" megoldást találunk a játékosok között, azonban több leendő rookie-val kapcsolatban is vannak kérdőjelek. Az egyik ilyen Rashan Gary, aki gyengébb játékot hozott a vártnál, azonban a magas upside-ja miatt lesz olyan csapat akinek érdekes lehet a személye.

Tovább

Vajon melyik irányító felelne meg az igényünknek?

Komoly átalakulások alatt van a csapatunk kerete, hiszen néhány kivétellel a nullára amortizálta le Dave Gettleman a rostert. Az újjáépítés elkerülhetetlen folyamata az irányítóváltás és hiába húzzuk-halasztjuk, lassan el kell köszönnünk Eli Manningtől is. Ugyan továbbra is képes a jó játékra, de az extraklasszis teljesítmény hiányzik tőle, így egyre kevesebb értelme van a hozzá való ragaszkodásnak.

Tovább