Mi az amin javíthatunk még idén?

2018. október 15. - Asbee

Nagy lelkesedéssel vágtunk neki a 2018-as szezonnak, hiszen a csapból is az folyt, hogy eltávolítottuk a felesleges elemeket az öltözőből, a változtatásokkal pedig visszatérhetnek a korábbi sikereink. Ebből gyakorlatilag semmi sem következett be, hiszen erre a szezonra bizonyossá vált, hogy Eli Manning már nem kezdő szintű irányító, a támadófalba fektetett dollármilliók felemásan sültek el, Saquon Barkley-n kívül pedig képtelenek vagyunk mást megjátszani. A védelemből nagyon hiányzik Jason Pierre-Paul, hiszen Olivier Vernon az egyetlen klasszis pass rusher, a többi pozícióban pedig nincsenek akkora klasszisaink, hogy feledtetni tudnák ezt a hiányt. A sikertelenség pedig csalódást okoz és egyre több játékoson látni a frusztrációt. Vajon van kiút ebből az állapotból?

Tovább

Regular season week 5: Giants 31 Panthers 33

Egy mindkét oldalon és játékvezetői részről is hibákkal tarkított mérkőzésen szenvedtünk utolsó másodperces vereséget a Carolina Panthers otthonában, ezzel pedig tovább romlott a mérlegünk. Nagyon gyengén kezdtünk, de sikerült javulni és az ellenfelünk sem volt a helyzet magaslatán, így fájó ez a vereség.

Tovább

Egy újabb elvesztegetett szezon?!

Négy játékhét telt el az idei szezonból, lejátszottuk a mérkőzéseink egynegyedét és 1-3-as mérleggel állunk. A sorsolás erőssége miatt számíthattunk rá, hogy nem verjük végig a ligát, de a játék képe így is csalódásra ad okot. Minél több mérkőzés telik el a szezonból annál jobban úgy érzem, hogy itt az idő lezárni az elmúlt egy-másfél évtizedet és egy új fejezetet kell nyitni a csapat történetében.

Tovább

Nagyító alatt: Chad Wheeler a Texans ellen

Az elmúlt mérkőzés egyik legnagyobb változtatása az volt, hogy Ereck Flowers helyett Chad Wheeler került a kezdőcsapatba, amely számos szurkoló tetszését nyerte el. Én eléggé kétkedve fogadtam ezt a döntést, hiszen egyetértettem azzal, hogy eljött az idő Flowers padoztatására, de jelen pillanatban Wheeler sem nyújt nála jobb alternatívát. A mérkőzést ugyan sikerült megnyerni, de J.J. Watt több mint két év után szerzett sacket, mindjárt hármat is, a korábbi USC játékost pedig a Pro Football Focus a leggyengébb tackle-nek rangsorolta a héten. Lássuk mit mutatnak a felvételek.

Tovább

Regular season week 3: Giants 27 Texans 22

Nem vagyunk már nyeretlenek, a harmadik héten megszereztük az első győzelmünket a Houston Texans vendégeként. Erős első félidőt mutattak be a játékosaink, majd a fordulás után visszaesett a játékunk színvonala, de a kulcsszituációkat sikerült jól megoldani, így hátradőlhettünk a végén.

Tovább

Nagyító alatt: a Cowboys sackjei + néhány egyéni vélemény

Egyelőre nem tudott összeállni az átalakulások alatt álló támadófal, hiszen nincs összhang a játékosaink között. Ezt remekül használta ki a Dallas Cowboys defensive coordinatora, Rod Marinelli, aki gyakorlatilag belelátott az edzőink fejébe. 6 sack és akadozó offense lett a végeredmény, nekünk pedig olyan érzésünk volt mintha ismét 2017-t mutatna a naptár.

Tovább

Minden idők egyik legjobb évfolyama?

Hemzsegett a tehetségekben a 2014-es NFL Draft, a játékosbörze előtt egy kiemelkedően erős class-t jósoltak a szakértők. Azóta eltelt négy év és be is jöttek a jóslatok, számos klasszist adott ez az évfolyam a ligának. Hatványozottan igaz ez az elkapókra, akik közül öt játékost is kiválasztottak az első körben. Odell Beckham Jr. nevével lehet fémjelezni a társaságot, aki a leggazdagabb elkapóvá vált a szezon kezdete előtt. De kik tartoznak még ebbe az elit névsorba?

 

Tovább