Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Super Bowl visszatekintő - Az első TD

2012. március 16. - Asbee

A safety után következzen az első TD is. Rögtön a safety után sikerült megszerezni a 7 pontot, amivel sikerült a meccs elején elhúzni a Patriots-tól és 9-0-ra növelni az előnyt. Az viszont már más kérdés, hogy ezt az előnyt sikerült eladni a félidő végére.

A drive remekül kezdődött, Hynoski elkapása után harcolta ki a first downt. A nagy nyomás miatt hamar szabadult a labdától Eli, így a következő passz D.J. Ware felé szállt. Majd Bradshaw hozott értékes yardokat Hynoski remek blokkja után. Ezután ismét Ware következett. Pascoe felé is repült egy rövid passz, így újabb first down. Jacobs futása után egy remek Nicks elkapás jöhetett, ezzel Manning sorozatban nyolcadik átadását értékesítette.

Kiválóan haladtunk, mikor Cruz kezéből tépték ki a labdát. Szerencsénk volt, mivel a Pats defense 12 emberrel állt fel, így a miénk maradt a labda. Bradshaw futása után pedig már csak 2 yardra voltunk az end zone-tól. Éltünk is a lehetőséggel, Mayo alibi védekezése után egy slant route után Victor Cruz felé szállt a labda, aki ezzel a TD-vel első playoff elkapását mutatta be.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr704320633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása