Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Suber Bowl visszatekintő - Az első Tynes mezőnygól

2012. március 26. - Asbee

9-0 után minden a Patriots-ról szólt, Brady magabiztosan szórta a jó passzokat, a védelmünk pedig képtelen volt hatástalanítani a New England támadásait. Két TD-vel és egy field goallal át is vették a vezetést és 17-9-re húztak el a harmadik negyed elején.

Jerrel Jernigan azonban megadta az alaphangot egy sikeres drive-ra remek visszahordásával. Jacobs néhány yardos futásával indult a "hadjárat". A következő play-ben azonban túl nagy nyomás volt Manningen és Ballard hiába rázott le egy védőt, csak egy yardot sikerült nyernie. Eli nyugodt maradt harmadikra és Nicks megcsinálta az elkapást emberrel a nyakán is. Bear Pascoe-t szintén könnyen megtalálta irányítónk, így 2nd & 2 jöhetett. Ezt a 2 yardot Ahmad Bradshaw futotta meg egy HB draw után. Futónk kis híján a védők elől is meglógott. Nicks slant route-ját követően pedig újabb first downt értünk el. Így már a red zone környékén kopogtatott a támadó alakulat. A következő játéknál ellenben Nicks hatalmas ütést kapott Chungtól, sztárelkapónkat szerencsére csak néhány play-ig kellett nélkülözni. Egy incomplete pass után jöhetett az újabb 3rd down conversation. Manningham elkapásával azonban nem volt esély a továbbhaladásra, így Lawrence Tynes jöhetett.

Rúgonk jól kapta meg a snapet, a rúgás azonban nem sikerült tökéletesre, a labda csavarodott kifelé, a kísérlet azonban jó lett. Tynes 38 yardos mezőnygóljával ezzel 17-12-re zárkóztunk fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr844341671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása