Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Tom Coughlin edző Redskins elleni mérkőzés utáni interjúja

2012. december 05. - Lennier3

A mérkőzésről:
„Ez nem igazán bonyolult. Nem tudom mi történt a második félidőben. A fiúk fejben bennragadtak az öltözőben és nem játszottak. Büntetések [és] hanyag foci. Úgy tűnt minden alkalommal, amikor a Special Team pályára ment kaptunk egy büntetést. Minden alkalommal a kirúgás utáni visszahordásnál büntetést kaptunk, ami miatt a saját 10-esünkön belülről kellett indulnunk. Az utolsó sorozatban amikor támadtunk, megszereztünk egy first downt, de egy kései zászlóval egy feltartási büntetést kaptunk. Ez tönkretette azt a drive-ot. Nagyon csalódott vagyok, hogy a második félidő nem sikerült jobban. Az első félidő végén belőtt mezőnygól után a második félidőt is mi kezdhettük, azt gondoltam, hogy ez egy jó lehetőség számunkra, hogy újra pontokat szerezzünk. Természetesen büntetést kaptunk, ami miatt hátra kerültünk ebben a drive-ban, de megszereztük a first down-t. Nem volt egyetlen labdavesztésünk sem, így ezen a téren plusz egyben voltunk, de az igazi probléma az volt, hogy csak nagyon nehezen tudtuk megállítani őket. Nem kezdtünk semmit a lehetőségeinkkel. Senkit nem fogunk megverni 16 ponttal. Azt mondanám, hogy 17-tel sem, de az eredmény 17-16 lett. Csalódott vagyok a második félidei játékunk miatt.”

Sean Locklear OL serüléséről:
„Térd.”

A büntetésekről:
„Nem tudom mi a megoszlás, de a mi csoportunkban, ennek a csapatnak [Redskins] volt 93 vagy 98 büntetése. Nekünk 48. Ma este mi nyolcat kaptunk, talán kilencet. Ők hármat... Természetesen a Special Team területeken minden alkalommal, amikor csináltunk valamit, úgy tűnt rögtön ott egy büntetés.”

A Robert Griffin III elleni játékról:
„Nem kétséges, hogy mivel különböző jellegű a séma és a koncepció, nem látni minden héten, így egy csomó időt, energiát és erőfeszítést igényel, hogy kitaláljuk, hogy mit árul el egy adott formáció, mire számíthatsz abból a formációból. Nem kétséges. Látták, milyen gyorsan kerül [Robert Griffin III] kívülre, amikor dobja a labdát. Ez a fajta a sebesség lesújtó bármikor.”

A mérkőzés végéről:
„Azt mondtuk, hogy megállítani, megállítani, megállítani, megállítani, megállítani. Azt hittem, hogy meg tudjuk csinálni. Azt hittem, el tudjuk punt-oltatni. Volt két időkérésem.”

20121203_pg_int_tc_500px.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr794948976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása