Magyar New York Giants Szurkolói Blog

A legjobb támadó és védőjátékosok

2013. január 15. - Asbee

Számunkra már az alapszakasz végeztével befejeződött az idei év, így itt a lehetőség, hogy megválasszuk csapatunk legjobban teljesítő játékosait is. Ezúttal a támadók és a védők kerültek terítékre.

Legjobb támadó: Victor Cruz

1. Vitor Cruz 51%

2. Eli Manning 34%

3. Ahmad Bradshaw 15%

Magasan Cruzt választottátok a csapat legjobb támadó játékosának, ami nem is meglepő. Egyértelműen ő volt a legjobb az offense-ben és az ellenfél védői is az ő semlegesítését tartották az elsődleges feladatnak. Nicks sérüléseivel Cruz lett az első számú elkapónk is. A nagy játékok sem hiányoztak, gondoljunk például a Redskins elleni hazai mérkőzésre. Az 1000 yardos határ így is összejött és a csapaton belüli legtöbb TD elkapás is. Az offseason egyik legfőbb prioritása lejáró szerződésének meghosszabbítása lesz.

Legjobb védő: Stevie Brown

1. Stevie Borwn 41%

2. Jason Pierre-Paul 36%

3. Chase Blackburn 23%

Itt már nem volt olyan egyértelmű a helyzet, hiszen nem sok domináns teljesítményt láthattunk védőoldalon. Stevie Brown kitűnt 8 pickjével, ami alapján itt a blogon kiérdemelte a legjobb védőjátékos címet. Ezen kívül azonban a játék számos elemében fejlődnie kell. Hogy ezt nálunk vagy máshol fogja megtenni az egyelőre nagyon nagy kérdés, hiszen szerződése lejár. Szerencsére csak korlátozott státuszú szabadügynök, ami azt jelenti, hogy távozása esetén akár draft picket is kaphatunk érte. JPP nyújtott még rajta kívül jónak mondható teljesítményt, bár tavalyi számaitól nagyon elmaradt. Ennek ellenére a Pro Bowl szavazatokat megkapta, de 2013-ban tőle is több kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr255020082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása