Magyar New York Giants Szurkolói Blog

10 legfontosabb játékosaink 1. rész

2013. június 23. - Asbee

Javában zajlik az uborkaszezon, legközelebb a training camp során kerül pályára csapatunk, így itt az idő az elmélkedésre, hogy mely játékos van a leginkább pozitív hatással csapatunkra.

10. David Wilson

Mint az előző írásunkban elhangzott, a running back poszt teljesen kicserélődött. Egyedül Wilson és Andre Brown képességei ismertek, a többiektől egyelőre nem tudhatjuk mire számíthatunk. Wilson az első körben érkezett, ráadásul a futók könnyen elhasználódnak, így mindenképp előre kell lépnie a ranglistán. A speciális egységben is bevethető, tavaly az egyik legjobb kick returner volt a ligában. Ha vigyázni tud a labdára és egészséges marad, kiváló idénye lehet.

9. Prince Amukamara

Eddig nem hozta ki azt magából amit vártak tőle, de a jelentések szerint sokat fejlődött tavalyhoz képest. Legnagyobb problémája sérülékenysége volt, ráadásul beilleszkedése sem sikerült itt a legjobban (gondolok itt a tavalyi jégfürdős videóra). Remélhetőleg ezen problémái már a múlté és végre be tudja bizonyítani miért tartották a draft előtt olyan sokra.

8. Antrel Rolle

Anno a Cardinals cornerbackként draftolta, de hozzánk már safety-ként érkezett. Nem mindig ebben a szerepben játszott, a 3 safety-s felállásban általában a linebackerek mellett helyezkedett és a nickelback szerepét töltötte be. Ugyan Websterrel egyetemben hajlamos elnézni a zónát, de mind a pályán mind azon kívül kiváló személyiséggel rendelkezik. Ez azt is bizonyítja, hogy az idei offseasonban őt is kirakhattuk volna, hiszen egy dátum utáni cuttal 7 millió dollárt spóroltunk volna a fizetési sapkából. Ez így azt jelenti, hogy továbbra is sokat várunk a játékostól...

7. Will Beatty

Márciusban eljött a gyereknap  a left tackle számára, hiszen új szerződést kapott. Nem egy top 5 játékos a posztján, de remek passz blokkoló, aki a futójátékot is képes segíteni. Tartósságával neki is problémái adódnak, szinte egy olyan szezon nem volt még mikor minden mérkőzésen pályára tudott lépni. Ennek ellenére az újjáalakuló támadófal első és legfontosabb láncszemét megtaláltuk személyében.

6. Hakeem Nicks

Tavaly jóval magasabbra rangsoroltam az elkapót. Idei "visszaesésében" benne van sérülése, illetve Cruz újbóli remeklése. Valószínűleg utolsó évét tölti nálunk Nicks, közel sem vagyok biztos, hogy no. 2 WR-nek maradna. Randle-t szinte mindenki dicsérte, illetve Louis Murphy is nagy erősítés lehet. Úgy gondolom egy újabb jó elkapót nem lenne nehéz találni, de azért továbbra is az offense egyik legveszélyesebb fegyvere Nicks, akire idén is kulcsszerep hárul.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr895373999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása