Magyar New York Giants Szurkolói Blog

New York ajándéka Green Bay-nek

2017. január 14. - MyG

A Green Bay Packers elleni wild card meccset megelőzően New York polgármestere, Bill de Blasio és Green Bay polgármestere, Jim Schmitt kötött egy fogadást.

Ha a Giants nyer, de Blasio kapott volna Titletown sört, túrót és sült falatkákat. Ha a Packers nyer, Schmitt kap néhány sajttortát és eredeti New York City bagelt.

Mondani se kell, hogy Blasio elküldte a new-yorki finomságokat, de hozzátett még egy kis extrát is, hogy segítsen elfelejteni a szerencsétlen Lambeau Field-i esetet.

A csomagban, amit de Blasio hivatalából kézbesítettek, a már említett sajttortán és bagel-en kívül volt még néhány fal elem, vakolókanál és spakli is, hogy New York városa hozzájáruljon annak a lyuknak a befoltozásához, amit Odell Beckham Jr.állítólag a falba ütött csapatunk veresége után.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr6412126143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása